Katulė labai ramaus būdo, nėra rėksnė - isterikė, labai miela murkutė, nereali šnekutė, jokių problemų dėl tualeto reikalų, nėra išranki maistui, visuomet žino saiką. Mėgsta šalia prisiglausti miegodama, pakalbinta visuomet atsakys savo „mrr“ švelniu tyliu balseliu. Visuomet smalsauja ir stebi, ką aš veikiu, ypač virtuvėje, sėdi ir laukia, gal kokį mėsos kąsnelį gaus.

Pradžioje Elė stebino, kad visiškai nesidomėjo jokiais žaidimais, mano senbuvių katinų nenorėjo net akyse matyti, o ką jau kalbėti apie kažkokį kontaktą su jais. Dabar viskas apsivertė – Elė taip dūksta, kad smagu į ją žiūrėti, koridoriaus kilimėliai skraido į šalis, mano senbuvius katinus seniai pastatė ant ausų, dabar ji čia karalienė. Žodžiu, iš katės niurzgos tapo labai miela, socialia ir padūkusia kate.

Katytei ieškome naujų šeimininkų, naujų namų. Jokios ypatingos priežiūros ar gydymo Eliukei nereikia, jai reikalinga tik meilė, maistas ir saugūs namai, priimti ja tokią, kokia yra dabar, tokia dūkstančią, kalbančią ir su truputį sutrikusia lygsvara. Iš tiesų žavinga katytė! Dovanosime tik atsakingiems šeimininkams.

Jei susidomėjote Ele, paskambinkite ar parašykite – viską apie Elę papasakosiu išsamiai: 8687 41667, jurramu@gmail.com