O po to mane gaudė, ir aš labai labai bijojau... Tada įdėjo į dėžę ir vežė kažkur, o aš bijojau dar labiau. Ten, kur nuvežė, buvo daug kitų kačių, ir mažų, ir didelių, ir jos man liepė nebijoti, nes čia niekas neskriaudžia ir pavalgyt duoda, paglosto... Paglosto? Tada dar nežinojau, ką tai reiškia. Iš manęs kitos katės juokėsi (nors nepiktai), nes aš buvau visa purvina ir tepaluota... „Suode, ar mechanike mokaisi būti?“. Palaukit, galvojau, nusiprausiu ir būsiu kaip jūs.

Ir nusiprausiau, ir dabar visa net blizgu. Ir mažiau kaulai matosi, paputlėjau visa, nes čia tikrai valgyti duoda, ir skaniai. Ir dar visa švelni pasidariau, nes mane dažnai glosto, ir kitos katės prausia, nes aš maža. Ir nusprendžiau, kad man labai patinka, kai mane glosto. Labai mėgstu, kai tie dideli dvikojai paima ant rankų ir prisideda prie pilvo, nes jie, kaip ir mes, visi šilti (tik kailio neturi), ir tada labai murkti norisi...

Aš dabar dažnai murkiu, beje. Tik man kitos katės sako, kad čia dar ne mano namai, ir kad tik laikinai aš čia, kad nepriprasčiau. O aš taip noriu priprasti... Tai kur tuos tikruosius namus gauti? Nes dabar viską patinka daryti, tai ir noriu kam nors visąlaik murkti ir turėti sau nuosavą pilvą gulėjimui... Nes dabar žinau, kad tų dvikojų būna ir gerų. Gal tu norėtum, kad tau murkčiau amžinai? Aš pažadu būti labai labai gera.

Dėl Suodės skambinkite jos globėjai Ievai tel.nr. 8 611 99440 (Kaunas)!

P.S.: atsakingai apsisprendusiems organizuotume transportą ir į kitus miestus.