Susipažinkime!

Mėtai apie 3 mėn., bet ji jau dabar tarsi vidutinio dydžio šuniukas, o užaugusi ji bus labradorinė dičkė ir netgi manau, kad ji ir yra labradoro mišrūnė - ir didelė, ir minkšta, ir daili, tik vienas minusas: kad dar labai baikšti, nes augusi su savo sesėmis ir broliais lauke pamesta, nepratusi tiek prie žmonių, kiek paprastai šuniukai būna jų matę ir nesibijo. Taigi, jai ilgesnis adaptacijos laikas reikalingas.. Bet verta tokiai daugiau dėmesio ir laiko skirti, verta pavargti.

Narta. Apie 3 mėn. amžiaus, užaugusi bus meškutė - jos lapcės didelės, stambios. Turėtų būti beveik kaip labradoras. Taigi, „labradorinėNarta“ minkšta, didelė ir kol kas baikšti, nes užaugusi pamesta lauke kartu su savo broliais ir sesėmis. 

Lyrka. Apie 3 mėn. amžiaus, stambių lapcių, taigi, užaugusi mažė bus ir aukšta, ir stambi šunė. Sparčia drąsėja ir aktyvėja (pirmas dienas buvo bailiukė, lendanti į kampą slėptis, o dabar jau pribėga pirštų pauostyti ir matosi kaip visa net spirga norėdama ir pažaisti, taigi, greitai ir visai išdrąsės) 

Utenos r. gyvūnų mylėtojų draugija (Medenių kaimas, Utenos r.)

Telefonas, el.paštas: 8 612 32962, info@gyvunugloba.com