Todėl nieko nelaukėme, sukūrėme planą: iš pradžių padedame ištrūkti mažiausiems, tada sterilizuojame visas kalytes, kad sustabdytume beprasmį veisimą, ir didžiajai daliai šuniukų ieškome kitų namų.

Tad jau netrukus gelbėtoja Tautmile, Vadimas ir „Naminukai“ skriejo į mitais apipintą, pilną butą šunų su tikslu pačius mažiausiuosius pasiimti į sostinę ir ieškoti namų - tikrų, šiltų ir sočių - tokių, kokių jie ir verti! Priminsime tai, kad Vilniuje turėjome numatę viso labo keturis globėjus, kurie sutiko priimti po vieną šuniuką globai. Tačiau... Sukorę tokį kelią, ir išvydę realų keturkojų skaičių tame bute, tiesiog negalėjome gelbėti  tik keturių, o kitus palikti laukti savo šanso.

Tad vienas po kito mažyliai kulversčiais ritosi į transportavimo dėžutes, o suskaičiuot juos pavyko, tik grįžus. Širdis trumpam nusirito į kulnus, skaičius- 23! Ačiū, atsiliepusiems laikiniems globėjams, kurių dėka 7 šuniukai dar tą patį vakarą iškeliavo į laikiną globą. Na, o likusieji- net 16 mažylių sugužėjo i Tautmilės prieglaudėlę! Tą patį vakarą čia atkeliavo ir trys suaugusios kalytės iš tos pačios vietos.

Mažieji šuniukai jau nukirminti, nublusinti ir pradeda dairytis namų!

Ar Jūs tam pasiruošę? Šie mažyliai be jokių abejonių, jei tik mokėtų, pasakytų, kad Jums jie - pasiruošę! Jei, galit, norit, svajojat apie geriausią draugą, jei turite kantrybės iš mažo, balutes palikinėjančio nenuoramos, išsiauginti patį patikimiausią šeimos narį, skambinkite Tautmilei 8 670 82854 (Vilnius)! Yra ir patinėlių ir kalyčių, dauguma jų būsimi mažaūgiai kambario šuniukai.