Vienas svarbiausių „MeDi“ renginių – vieša socialinė akcija, vyksianti prekybos centre „Panorama“, lapkričio 23 d. (penktadienį) 12 – 16 valandomis, į kurią kviečiami visi, besirūpinantys savo sveikata. Akcijos metu kineziterapeutai mokys raumenų atpalaidavimo pratimų, mankštelių – tai labai naudinga visą dieną darbe sėdintiems žmonėms. Odontologijos studentai mokys, kaip taisyklingai ir efektyviai prižiūrėti dantis.

Medicinos studentai tikrins gyventojų sveikatą: matuos kraujo spaudimą, skaičiuos Kūno masės indeksą (KMI). Ergoterapeutai dinamometru matuos raumenų jėgą, ves žaidimus, lavinančius rankų vikrumą, koordinaciją ir loginį mąstymą. Šios akcijos metu studentai mokysis bendrauti su įvairiais žmonėmis ir skatins juos nepamiršti nuolat domėtis ir rūpintis savo sveikata.

Lapkričio 24 d. Medikų dienų renginių savaitę vainikuos labdaringas koncertas LOFTE. Dalis už bilietus gautų pinigų bus paaukota vaikų su širdies ydomis paramos fondui „Mažoji širdelė“. Gros G&G sindikatas, Saulės kliošas, 96WRLD ir Artrace.