Konkurso nugalėtoja prisipažino, kad jai labai patinka skandinaviškas, netradicinis, neholivudinis kinas. „Ypatingą simpatiją jaučiu dokumentikai, nes brangias laisvalaikio valandas noriu skirti prasmingam kinui“, - sako nekilnojamojo turto srityje dirbanti moteris. Ji taip pat atskleidė, kad dievina Ingmaro Bergmano filmus.

Savo laiške konkursui Indrė sakė, kad kinas – viena iš jos gyvenimo aistrų greta kulinarijos. „Namuose neturime televizoriaus, tad kinas yra vienintelė vieta, kurioje pastebiu, kaip keičiasi kitų gyvenimai, kokios pasaulio paralelės, kuria linkme žingsniuojama, atsitraukus nuo politikos, plepalų ir tuščiažodžiavimo. Mėgstu (myliu, tiksliau, dievinu) skandinavišką kiną, dizainą, pusiau uždarą skandinavų gyvenimo būdą“, - rašė Indrė.

Norėdama pasižiūrėti kuo daugiau SCANORAMOS filmų Indrė išėjo atostogauti. „Dar nežinodama, ar tapsiu DELFI apžvalgininke ar ne, jau buvo sudariusi būtinų pasižiūrėti filmų sąrašą. Į jį pateko „Mirusio žmogaus reputacija“, „Cezaris turi mirti“, „Karališkas romanas, „Meilė“, „Tėvas“, - vardija I. Ladygaitė.

Su gauta akreditacija Indrė galės lankytis visuose filmuose, visuose kino teatruose, visuose miestuose visiškai nemokamai. O DELFI Piliečio skaitytojai turės progą perskaityti jos recenzijas ir susipažinti su SCANORAMOS filmais.

Kartu su Indre filmų recenzijas specialiai DELFI rašys ir filosofė, kino kritikė Patricija Droblytė.

Viskas gali apsiversti. Požiūrius keičiantys filmai Europos šalių kino forume „Scanorama“ lapkričio 8-18 dienomis Vilniuje, lapkričio 15-25 dienomis Kaune, lapkričio 22-25 dienomis Klaipėdoje ir lapkričio 24-25 dienomis Šiauliuose.