Palydėdami Saulę poilsio, savo mokytojų ir dėstytojų vadovaujami, Vilniaus miesto moksleiviai bei studentai upės krantinėje uždegs iš kelių tūkstančių žvakių sudėliotus saulės ženklus.

Neries upe atplauks šviečiančios skulptūros „Strėlė“ ir „Žaibas“, kurių autoriai Jonas Aliukas (Nacionalinė M.K. Čiurlionio menų mokykla), Vėjas Aliukas ir Robertas Reketis (Vilniaus dailės akademija). Ugnies šokį upės krantinėje šoks tarptautinio gatvės teatrų festivalio „Mozaika 2012“ dalyviai.

Rudens lygiadienis

Renginį lydės muzikinė kompozicija, kurią kurs Salvijus Žeimys (būgnai ir perkusija), Gediminas Žilys (kanklės, gitara, bosinė gitara ir kiti instrumentai), Dorota ir Agota Zdanavičiūtės, Audra Dareškevičienė (vokalas).

Renginio idėjos autorė ir dailininkė Julija Ikamaitė-Mindaugienė.

Maloniai kviečiame!
Daugiau informacijos: tel. 8 5 279 1287, www.etno.lt

Ruošiatės į šį renginį? Norite pasidalinti įspūdžiais su kitais skaitytojais? Norite pasidalinti nuotraukomis ar vaizdo įrašais? Siųskite įspūdžius el.pašto adresu pilieciai@delfi.lt arba kelkite į mūsų sistemą čia. Vaizdo įrašus kelkite čia, o nuotraukas siųskite el.pašto adresu renginiai@delfi.lt (siunčiamo laiško pavadinime (subject) nurodykite renginio vietą ir nuotraukos autorystę). Visas Piliečių nuotraukas iš renginių galite pamatyti čia.