Sportininko antroji pusė, sportininkas (sportininko kilmės šalis bei sporto šaka).

Savannah Brinson- LeBron James (JAV, krepšinis)

Moteris su žymiu krepšininku susipažino dar universitete. Pora augina du sūnus. Vyresniajam šiemet sukaks dvylika, o jaunėlis šių metų liepą atšventė 5-ąjį gimtadienį. Sutuoktiniai amžiną meilę prisiekė praeitų metų gruodžio 31-ą dieną.

Mirka Federer- Roger Federer(Šveicarija, tenisas)

Mirka, kaip ir jos sutuoktinis Rogeris, savo gyvenimą susiejo su tenisu. 2001-ų metų rugsėjį sportininkė pasiekė 76-ą ATP reitingo vietą, kuri, pasirodo, buvo aukščiausia jos karjeroje. Moteris teniso karjerą baigė 2002-aisiais metais po sunkios kojos traumos.

La La Vazquez - Carmelo Anthony (JAV, krepšinis)

Vazquez Jungtinėse Amerikos Valstijose yra žinoma ne tik kaip žymaus krepšininko žmona. Puertorikiečių kraujo turinti moteris „svajonių“ šalyje dirba aktore ir TV laidų vedėja. Su Niujorko „Knicks“ puolėju Vazques susituokė 2010-ais metais. Pora augina penkiametį sūnų Kiyaną.

Stacey Cooke - Ryan Giggs (Didžioji Britanija, futbolas) (pagrindinė straipsnio nuotrauka).

Cooke ir „Manchester United“ legenda susituokė prieš penkerius metus privačioje ceremonijoje. Tiesa, Cooke vyras nėra pačios geriausias reputacijos. Britas buvo įsivėlęs į skandalą, kuomet permiegojo su savo brolio žmona. Nepaisant to, sutuoktiniai nesuka skyrybų link ir vis dar yra drauge.

Nicole Johnson - Michael Phelps (JAV, plaukimas)

Šešiolikos olimpinių medalių savininko mergina turi ir savų pergalių. Johnson 2010-aisiais Mis Kalifornija rinkimuose nušluostė nosis visoms varžovėms ir užėmė pirmąją vietą. JAV žiniasklaida su nekantrumu laukia, kada pora savo amžiną laimę prisieks bažnyčioje.

Lubica Kucerova - Usain Bolt (Jamaika, lengvoji atletika - sprintas)

Atrodo, atstumas šiai porai - ne riba. 29-erių metų dizainerė iš Slovakijos ir 25-erių jamaikietis draugauja per nežmonišką atstumą. Tiesa, Kucerova savo mylimojo gimtinėje lankosi ne tik meilės reikalais, bet ir verslo. Moteris Jamaikoje turi nuosavą rūbų parduotuvę.

Jelena Ristic - Novak Djokovic (Serbija, tenisas)

Po septynerių metų draugystės, pora šiemet pagaliau susituokė. Abu naujai iškepti jaunuoliai gimė Belgrade tais pačiais metais. Manoma, jog 25-erių metų sportininkas su žmona jau planuoja ir pirmąją atžalą.

Isabel Silva - Thiago Silva (Brazilija, futbolas)

Buvęs „Milan“ gynėjas Thiago Silva gali didžiuotis, jog turi tvirto charakterio žmoną. Prieš keletą metų sklido kalbos, jog futbolininkas persikels rungtyniauti į Madrido „Real“, tačiau derybos nutrūko, nes jo žmona Isabela nenorėjo palikti madų sostinės. Tiesa, vis tik šiemet brazilas paliko „Milan“ komandą ir persikėlė į Paryžiaus klubą. Tikriausiai šis miestas futbolininko žmonai buvo labiau prie širdies nei Madridas.

Masha Lopatova - Andrėjus Kirilenko (Rusija, krepšinis)

Vieno geriausių visų laikų Rusijos krepšininko Andrėjaus Krilenko žmona Masha yra dainininkų amato atstovė. Anksčiau moteris Jungtinėje Karalystėje dirbo modeliu. Rusų pora augina du sūnus - dešimties metų Fedya ir penkerių Stepaną.

Kim Sears- Andy Murray (Didžioji Britanija, tenisas)

Didžiosios Britanijos teniso žvaigždė kol kas neseka savo kolegų pavyzdžiu ir artimiausiu metu nesiruošia vesti savo draugės Kim Sears. Pora susipažino 2005 metais po teniso varžybų Prancūzijoje. Tuomet Sears buvo vos 17 metų.