Moteris, pamačiusi gulinčius du mažus šuniukus, nors ir labai skubėjo į darbą, negalėjo praeiti pro šalį ir palikt mažylius likimo valiai, tad „susipakavo“ ir į darbą atkeliavo nešina netradiciniu ryšuliuku. Neturėdama galimybės globoti rastinukų, moteris kreipėsi pagalbos ir jau netrukus du broliai atkeliavo į „Naminukų“ globą, pas globėją Astą.

Abiems šuniukams maždaug 1,5 mėn., broliukai rimti, pakankamai ramūs, kol kas dar nesupranta, kaip čia reaguoti į tą žmogų: ar bijoti, ar draugaut. O kaipgi kitaip, juk buvo išmesti ir palikti ne kieno kito, o žmogaus! Mažyliai, nors ir trumpakailiai, turi tankią ir šiltą pavilnę, todėl ateityje galės gyventi ir lauko sąlygomis (voljere, su teritorija aplinkui). Žiūrint į šuniukus, galima tik spėliot, kokie jie bus po pusės metų, bet spėjame, kad vidutinio ūgio, o gal ir didesni.

Mielas šeimininke, tai puiki proga užsiauginti ir išsiauklėti tikrą, ištikimą draugą, kuris saugos Tave ir Tavo namus iki gyvenimo galo! Nepamiršk, kad šuniukai kūdikėliai nedaug skiriasi nuo vaikų, todėl apsišarvuok kantrybe, skirk dėmesio ir nespėsi apsisukt, kaip pažvelgęs savo keturkojui į akis, pamatysi - jis kuo puikiausiai Tave supranta. Ir myli! Ir tiki!

Dėl vieno iš broliukų- Barto ir Džerio, galite skambinti „Naminukų" savanorei Astai 8 614 69186 (Vilnius)!