Klasėje D-1A karaliavo Ričardas Lepšys su antros kartos „VW Golf“. Už jo finišavo Kasparas Navickas, vairavęs „VW Golf III“. Trečioji vieta šioje klasėje atiteko Ernestui Vingiui su „Lada 2108“.

Divizione D-4 vėl nepralenkiamas buvo „Seat Ibiza“ pilotas Nerijus Gurklys. Jam už nugaros liko Egidijus Mažeika su „VW Golf III“. Nedaug atsilikęs nuo antros vietos prizininko finišavo ir trečios vietos apdovanojimą iškovojo Vaidas Vaicekauskas.

D-Open klasėje startavo trys dalyviai. Juozas Kutka, vairavęs „Mazda MX-3“ lipo ant aukščiausio nugalėtojų pakylos laiptelio. Pozicija žemiau finišavo Vytis Baškevičius, trečias Dalius Valiukas su „VW Golf III“

D-3A-AWD klasėje, kur varžėsi bagiai visais varomaisiais ratai greičiausias buvo Vytautas Kuras. Įspūdingą reginį žiūrovams dovanojusių bagių važiavime antroje vietoje liko Janis Ščerbickis. Virgilijus Noreika iškovojo trečią vietą.

Galine ašimi varomų bagių klasėje D-3A-RWD geriausią rezultatą parodė Saulius Žunda. Vytautas Kasparavičius finišo liniją kirto antroje vietoje, trečiąja vieta tenkintis turėjo Donatas Krasauskas.

M-1600-J klasėje nugalėjo ir ant aukščiausio prizininkų pakylos laiptelio užlipo Martynas Pikčilingis su „VW Golf II“. Karolis Šiugždinis su „Opel Corsa“ iškovojo antrą vietą. Trečią poziciją užsitikrino pirmosios kartos „VW Golf“ vairavęs Dovydas Vaitkevičius.

M-2000-FWD klasėje pergalę šventė ir dar šiek tiek taškų į sezono kraitį susižėrė Domas Sakalauskas su „VW Golf II“. Pozicija žemiau finišavo Mantas Kožikis, vairavęs analogišką automobilį. Trečioji vieta atiteko „VW Golf I“ vairavusiam Šarūnui Skaburskiui.

Varžybų metu sportininkai taškus rinko ne tik savo klasės, bet ir komandinei įskaitai. Po dviejų etapų komandinėje įskaitoje lyderiauja Ukmergės automobilių ir motociklų sporto klubas. Nuo jų kiek mažiau nei trimis taškais atsilieka „ABDK Racing Team“ ekipa. Trečioje pozicijoje žengia „Motorsport LT“ komanda, kuri šiuo metu turi sukaupusi 47 taškus, ir vos puse taško atsilieka nuo antros vietos savininkų.

Trečiasis Lietuvos automobilių sporto federacijos organizuojamo autokroso čempionato etapas vyks Rugpjūčio penktą dieną. Sportininkai rinksis į vieną geriausių Lietuvoje - Vilkyčių autokroso trasą.