Taip pat nebus užmirštos ir rimtesnės temos – alkoholizmas, ŽIV ir psichikos sveikata.

Renginių ciklą pradėsime birželio 19 d. (antradienį) LGL valdybos narės  Ausmos Sakalauskaitės pranešimu „Suaugę alkoholikų vaikai. 12 žingsnių“. Trečiadienio vakarą kelionių mėgėjams patarimus kaip vasaroti ir atostogauti dalins kelionių ekspertas Makalius.

Birželio 21-osios vakarą kviesime drauge pažaisti boulingą ir neformaliai pabendrauti. Penktadienį apie augintinių auklėjimą ir šeimininkų prisitaikymą prie keturkojų šeimos narių pasakos šunų dresūros žinovė Daiva. Joninių popietę siūlome praleisti gamtoje - „Queer piknike“ prie Baltojo tilto.

Pirmadienį viešosios įstaigos „Globali iniciatyva psichiatrijoje“  atstovė Karilė Levickaitė kalbės apie ŽIV grėsmes ir psichikos sveikatos svarbą. Renginių ciklą birželio 27 d. (trečiadienį) paskaita apie fotografiją užbaigs Gina Beinoravičiūtė.

Šie renginiai - proga susipažinti su bendruomenės narių lobynais ir juos atrasti, jais džiaugtis, tuo pačiu ir patirtis kartu bendradarbiaujant ir dirbant. 

Daugiau informacijos:

Ausma Sakalauskaitė
Renginių ciklo „Vasariška LGBT bendruomenės savaitė“ koordinatorė
El. paštas: mentorius@gay.lt
Tel. 865607955

Ruošiatės į šį renginį? Norite pasidalinti įspūdžiais su kitais skaitytojais? Norite pasidalinti nuotraukomis ar vaizdo įrašais? Siųskite įspūdžius el.pašto adresu pilieciai@delfi.lt arba kelkite į mūsų sistemą čia. Vaizdo įrašus kelkite čia, o nuotraukas siųskite el.pašto adresu renginiai@delfi.lt (siunčiamo laiško pavadinime (subject) nurodykite renginio vietą ir nuotraukos autorystę). Visas Piliečių nuotraukas iš renginių galite pamatyti čia.