Šeštadienį Latvijoje, šalia Talsi miesto esančiuose miškuose, prasidėjo 2012-ųjų metų "Talsi" ralis.  Dvi dienas trukusiose varžybose startavo ir nemažai greitų Lietuvių, tokių kaip Vytautas Švedas, Dominykas Butvilas, Deividas Jocius, Ramūnas Čapkauskas, Dainius Matijošaitis, Rokas Kvaraciejus. Tačiau būtent pastarajam varžybos susiklostė ne pagal patį geriausią scenarijų.

"Pieno žvaigždžių" komandos duetui aštuntame greičio ruože, vienoje iš atkarpų padarius klaidą, sportininkų vairuojamas "Mitsubishi Lancer EVO X" išlėkė iš trasos, ir apsivertęs nusleido griovyje. Laimingo atsitiktinumo dėka nenukentėjo netoli buvęs fotografas, paskutinę akimirką spėjęs pasitraukti.

Po avarijos automobilį atversti suskubo greta buvę žiūrovai. Rokas Kvaraciejus ir Audrius Pivoras sudaužytu automobiliu varžybas nusprendė tęsti, ir iki greičio ruožo finišo nuvažiuoti be priekinio stiklo. Vėliau serviso zonoje buvo įdėtas naujas stiklas, ir sportininkai, nors ir aplamdytu automobiliu, tačiau baigė likusius greičio ruožus ir finišavo 26 bendrosios įskaitos pozicijoje.

Po varžybų viename interneto diskusijų forume, kur bendrauja ralio gerbėjai ir lenktynininkai, Rokas Kvaraciejus rašė: "Dekui visiem Lietuviu ziurovam kurie apverte musu bolida bei negailedami savo ranku isplese stikla, jusu deka galejom testi varzybas! dekui labai!."

Padėkoti žiūrovams nepamiršo ir šturmanas Audrius Pivoras : "Tikrai ačiū tiem lietuviams (ir latviams) fanams, kurie atvertė autą, išplėšė sudaužytus stiklus, susipjaustė rankas, suorientavo mane, į kurią pusę važiuoti ir pratęsė mūsų lenktynes!!!! Dabar lauksime sirgalių Vilniaus ralyje - turime atsirevanšuoti."