Tad visi, apsilankę renginyje, galės ne vien dalyvauti zumbos treniruotėje, stebėti koncertą ir šou, bet ir padės suteikti geresnes sąlygas beglobiams šuneliams. Šiuo metu „Sos gyvūnų“ už 2 proc. nuo GPM paramą įsigytame sklype gyvena kelios dešimtys didesnių ir mažesnių šunų, laukiančių naujų namų ir atsakingų šeimininkų.

Zumba – tai specifinis fitnesas, aerobikos ir šokio derinys, garantuojantis ne vien prasimankštinimą, bet ir gerą nuotaiką. Juo galima užsiimti ir neturint patirties, nepriklausomai nuo amžiaus. Judesių bus pamokyta per renginį, tik turite pasirūpinti įsigyti bilietus ir patogiai apsirengti.

Pasak Karinos Paulauskaitės, renginio iniciatorės, smagu, kad zumba suvienija tiek daug žmonių. „Tai pirmasis masinis zumbos renginys Lietuvoje gryname ore ir pirmasis labdaringas renginys, kuris nukreiptas į tuos, kurių dažniausiai nepasiekia žmogaus rankos ir širdis. Mes labai tikimės aktyvaus žmonių dalyvavimo, kuriuo galėtume visi drauge parodyti, kad esame nuoširdūs žmonės, kad rūpinamės vieni kitais bei padedam kuo galime mažiesiems padarėliams. Mūsų partneriai net neabejodami jungiasi prie organizavimo, todėl neabejojame ir Vilniaus gyventojų aktyvumu. Šokis ir muzika yra kelias į sveiką gyvenimą, o geri darbai – į džiaugsmą tų, kuriems reikia pagalbos“, - sakė ji.

„Sos gyvūnų“ vadovė Ilona Reklaitytė-Mezenceva džiaugiasi šia puikia iniciatyva: „Kiekvienas žmogus gali įdėti dalelę savo širdies ir padovanoti laimingą akimirką tam, kas liko vienišas. Jūsų pagalba, dalyvavimas, atvers dureles išduotiesiems gyvūnams ir suteiks jiems galimybe turėti pastogę ir viltį būti mylimam ir reikalingam.“ Patikimai aptvėrus prieglaudos sklypą, vasarą beglobiukai pasitiktų saugiai mėgaudamiesi saule ir grynu oru, mažiau sirgtų, ramiau lauktų savo naujųjų šeimininkų, tai būtų didelė pagalba savanoriams, kuriems sudėtinga prižiūrėti atvirą teritoriją.