Ji puikus kambarinis šuniukas, su vaikais labai gerai sutarianti (juk ir pati dar vaikas) ir labai tiktų kambaryje, bet tuo pačiu atliktų ne tik draugo vaidmenį, bet ir neprilygstamo savo sargumu sarginio šuns.

Ir ne bėda, jei Jūs tas, kuriam patinka kudloti, garbanoti šunys, nes, pvz., mūsų savanorei, kuri „lydosi“ pamačius iš po „kuklų“ vos kyšančią šlapią nosį, Mika yra viena favoričių, nes ji paperka savo charakteriu.

Ji kaip kanarėlė užsikars Jums ant pečių ir jei nenukelsit, ten ir pasiliks, ji staigi, greita, judri ir spėjanti tuo pačiu metu aršiai, nenumaldomai lodama šokinėti iš to aršumo į aukštį ir į šoną parodydama lankytojui, kad ji čia šeimininkė, nežiūrint „bloznos“ išvaizdos.

Ir ji ta, kuri pirmas tris savaites atvežta pas mus prasėdėjo nekrutėdama tik urgzdama susisukusi kartoninėje dėžutėje ir akylai stebėdama mūsų veiksmus, ir vieną dieną, staiga, be jokios įžangos, bet jau padariusi išvadas, kad ir ji nori būti glostoma ir niurkoma kaip jos voljero draugė, šoko tiesiai į nustebusį glėbį ir veržėsi išvedama (pagaliau ir ji!) į lauką pasivaikščioti. Kad matytumėt kaip ji tada lakstė!

Taigi, tokia tad mūsų Mika... Ji ieško namų.

8 612 329 62 (Utenos r. gyvūnų mylėtojų draugija)