Rūta: svarbiausia - kvepalai

Vaikinai, atėję į klubą, neturi elgtis kaip asilai, nebūti pernelyg įkyrūs. Jei panelė nerodo jokio susidomėjimo tavimi, nebūti „malkomis“ ir „rąstais“, kurie nepakviečia šokti. Svarbu nebijoti pakviesti merginų šokti, nes į tylenį tikrai nieks neatkreips dėmesio.

Apsirengti paprastai, be džempakų, aišku. Kvepalai ir plaukai, truputį pastatyti priekyje - visai geras derinys. Svarbiausia - kvepalai! Ir, be abejo, nebūti labai girtam. Šypsotis.

Auksė: vaikinai neturi kišti rankų kur nereikia

Mano dėmesį atkreips tas, nuo kurio praėjus kvepia švara, nagai ne juodi ir batai švarūs. Vaikinas turi būti šiek tiek paslaptingas, o ne kaip lapas ant delno. Turi atrodyti skoningai ir nekišt rankų ten, kur nereikia, nes iškart visą ūpą numuša.

Rasa: tegul pasitikrina, kiek turi sąskaitoje

Pirmiausia, iš patirties galiu pasakyti – tegul pasitikrina, kiek turi sąskaitoje, nes kažkada vaikinukas norėjo nupirkti kokteilį, man davė kortelę, o ji, pasirodo, buvo tuščia. Arba dar viena situacija buvo „Universiteto pub“. Ten buvo vaikinukas, kuris kiekvieną savaitgalį flirtuodavo su vis nauja mergina. Tai, manau, iš šono labai juokingai atrodė. Galbūt nereikia daryti viso to tame pačiame klube.

Patarčiau vaikinams nešokti su alumi rankoje, nes jau ne kartą apipylė, nors ir netyčia, tikrai tai nėra malonu. Taip pat vaikinai neturėtų pykti, jeigu šokant netyčia kas nors užlipa jam ant kojos, pasirodo, jie labai dažnai yra užgaulūs.

Kvepalai – kiekvieno individualus reikalas, reikia pasikvėpinti, tačiau nereikia užsipilti viso buteliuko ant savęs. Juk klube būna labai daug žmonių ir jeigu visi labai daug prisikvėpinę, nėra malonu. Klubas visada bus klubas, todėl normalu, jog sportinė apranga netinka, tačiau niekas nesako, jog reikia dėvėti nepatogius ar itin elegantiškus batelius.

Dovilė: vaikinai turi vilkėti arba tvarkingai, arba įdomiai

Visada, pamačiusi vaikiną, pažiūriu į jo batus, tada galiu sakyti, koks jis – tvarkingas ar ne. Taip pat svarbu, kad skaniai kvepėtų. Negaliu žiūrėti, kai ateina su tokiais atgyvenusiais sportiniais džemperiais, tarkime, su užtrauktuku.

Turėtų būti apsirengęs arba tvarkingai (marškiniai/marškinėliai/megztukas ir gražios stilingos kelnės, aišku, nekostiuminės, tinka ir gražūs džinsai) arba įdomiai (pvz., akį patraukiantys marškinėliais, vaikinui būtina turėti savo stilių). Iš esmės svarbiausia yra tvarkingumas.

Neturėtų elgtis vulgariai ar per daug gerti, kai jau nebesuveda akių į vieną objektą. Manau, kad patikusią panelę turėtų užkalbinti kaip nors įdomiai, galbūt komplimentu, vengti banalių frazių. Nekalbinti vienos panelės su draugais, gal taip drąsiau, bet situacija apgailėtina.

Klubuose neieškau vaikinų, einu šiaip linksmai laiką praleisti su draugėmis. Nepritariu nuomonei, kad merginos į klubus eina tik žvejot vaikinų.

Silva: svarbiausia – batai

Šlykščiausia, kai vaikinai nueina į klubą prisiliuobti, o tada prieina tipo pakalbinti ir liežuvio nebeapverčia. To labiausiai negaliu pakęsti, dauguma merginų tokių baidosi.

Svarbiausia – batai. Manau, kad merginos daugiausiai dėmesio atkreipia į susitvarkiusius vaikinus: marškinukai, kelnytės. Mano manymu, turi būti pasitempęs berniukas. Nekenčiu apsmukėlių.

Į tokius, kurie bando pasirodyti sukeldami muštynes ar graibydami merginas, net nežiūriu. Beviltiški žmonės. Kadangi aš esu žiauri, tai jeigu mane graibytų, pločiau vieną gerą antausį, tikrai nepagailėčiau.

Vestina: vaikinas turi būti džentelmeniškas

Aš klube atkreipiu dėmesį į tuos vaikinus, kurie yra pasitikintys savimi. Aišku, kad ir koks jis pasitikintis, tikrai į ji nežiūrėsiu, jei jis bus pasidabinęs kostiuminėmis kelnėmis ir lakierkom. O jei dar trenks „Old Spice“ ir alkoholio mišiniu, garantuoju, jam jokių šansų susirasti merginą. Nieko blogo neturiu prieš tuos kvepalus, tik man jie primena dieduką.

Kaip vaikinas turėtų susišukuoti, nežinau, vieniems tinka plikos galvos, kiti gerai atrodo ilgais plaukais. Priklauso nuo viso vaikino stiliaus. O jei jis tokį turi, pati prie jo prieičiau. Ir jei taip atsitiktų, norėčiau, kad jis būtų džentelmeniškas, žinau, XXI amžius, bet nervina, kai duris turi atsidaryti pati, o pirmas įeina vaikinas.

Svarbiausi patarimai, arba atmintinė vaikinams

Merginos, skirtingai nei vaikinai, nėra tokios priekabios ir nesureikšmina smulkmenų. Joms svarbiausia – esminiai ir paprasti dalykai, kurių, deja, vaikinai, ne visada paiso. Tad štai svarbiausi patarimai, kurie padės vaikinams klube pasirodyti šauniai:

1. Vaikinai turi skaniai ir gaiviai kvepėti, bet, jokiais būdais, nepadauginti kvepalų.

2. Nebijoti užkalbinti ar pakviesti patikusios merginoms šokti. Bet jei patinka mergina ir nori ją užkalbinti, nereikia to daryti su draugų palyda.

3. Apsirengti ne per daug puošniai, bet vengti sportinės aprangos.
Batai – švarūs ir tvarkingi, nes merginos dažnai vertina vaikinus pagal batus.

4. Panagės – ne juodos.

5. Nekišti rankų kur nereikia – merginos nemėgsta būti graibomos nepažįstamų ir girtų vaikinų.

6. Prieš žadant kokteilį merginai, įsitikinti, kad sąskaitoje ar piniginėje dar yra pinigų.

7. Nešokti su alumi rankoje.

8. Elgtis džentelmeniškai: merginos mėgsta, kai vaikinai atidaro ir praleidžia pro duris, padeda nusivilti ar apsivilkti paltus.

9. Svarbiausia – tvarkingumas ir šypsena.