Keturkojų mylėtojai galėjo iš arti pamatyti tokių retų veislių šunų, kaip mastifai, flamandų buvjė, Overnės brakai, Peru pilkieji šunys ir kt. Parodos lankytojus džiugino ir dažniau sutinkamų veislių atstovai: Labradoro retriveriai, vokiečių aviganiai, amerikiečių ir japonų akita inu, pudeliai, mopsai, bigliai, Jorkšyro terjerai, Kaukazo ir Centrinės Azijos aviganiai, čiau čiau, Berno zenenhundai, samojedai, Sibiro haskiai, Aliaskos malamutai, Niufaulendai, vokiečių špicai ir daugybė kitų.

Parodos dalyviai varžėsi įvairiuose konkursuose ir rungtyse, kuriose teisėjavo ekspertai iš Suomijos, Švedijos, Rusijos, Serbijos, Belgijos, Austrijos, Čekijos ir kitų šalių.

Norintieji galėjo įsigyti prekių savo augintiniams: specializuotam šunų ėdalui ir kitiems reikmenims buvo skirta viena parodų rūmų salė.

Renginio metu vyksta ir Lietuvos kinologų draugijos 20-mečiui paminėti skirta Lietuvos kinologijos raidos kilnojamoji paroda. Lietuvos kinologų draugijos Mokymo centras taip pat pristatys specialią programą „Aktyvus laisvalaikis su šunimi“.