Šiandien aš Jus pakviesiu apsilankyti Indijoje – mistiškoje šalyje, grožiu pranokusioje visus sapnus ir svajones. Šalyje, garsėjančioje pasakomis ir stebuklais. Nekalbėsiu apie tokius Indijoje gerai žinomus monumentus kaip Tadžmahalas ar Agros fortas, nepasakosiu šachmatų atsiradimo istorijos ar apie tai, kiek indai nusipelnė matematikos, trigonometrijos ir algebros srityse. Papasakosiu apie vieną mažą, daugumai visai nežinomą stebukliuką, kuris tikimės, greitai taps kieno nors susidomėjimo objektu.

Rodos, viskas buvo taip seniai... O iš tikrųjų katytei Indijai vos pusmetis. Dar rugsėjo pradžioje į sanitarinę stotį Grinda buvo atnešti keturi žavūs pūkuotukai, tarp kurių ir buvo ši gražuolė. Nors savanorėms paimti juos iš ten pavyko gan greitai, visgi mažiukai buvo per anksti atimti nuo mamos, ir matyt, negavo pakankamai imuniteto. Todėl jau būdami klinikoje apsirgo. Vilčių buvo nedaug, bet visi keturi mažyliai išgyveno. O artėjant žiemai, pasveiko visiškai ir pradėjo namų paieškas. Pirmam pasisekė gražuoliui Barniui, kuris lapkričio pabaigoje iškeliavo į šeimą, jau auginančią šuniuką iš Lesės. O štai Afina (2 nuotr.) ir Bandis (3 nuotr.) vis dar neranda jiems skirtų žmonių... Afinai pasisekė kiek labiau, nes ji yra globojama namuose, deja Bandžiui tenka glaustis veterinarijos klinikos stacionare...

Padykusi, smalsi, žaisminga Indija į namus iškeliavo prieš pat naujuosius metus. Džiaugėsi mažylė naujais namučiais, demonstravo savo meilę kaip tik mokėjo. Dievino savo šeimininkus, murkė jiems apie savo meilę ir buvo dėkinga už suteiktą šansą. Viskas būtų labai gražu, jeigu ne vienas „bet“... Vakar sužinojome, kad šeimininkai Indiją nori grąžinti, nes ji namuose „kapsto gėles“. Nesigilinome ar tai tikra, ar tik menama grąžinimo priežastis. O ir ką ten daugiau gilintis... Tiesiog norime Indijai surasti naujus namučius. Tokius, kuriuose į gėlių pakapstymą bus žiūrima kaip į katytės išdaigą, kuriuose ji bus mokoma, kad taip daryti negalima. Galų gale ieškome namų, kuriuose problemos bus sprendžiamos kitokiais būdais nei paprasčiausiai atsikratant pačių problemų.

Taigi, jeigu susipažinti su Indija buvo sena Jūsų svajonė, pirmyn! Susitikite su ja, ji Jūsų laukia! Atraskite savitą Indijos charakterį ir leiskitės užburiami nepaprasto jos grožio. Pažadame, kad kiekviena diena praleista su katyte bus kupina žaismingumo ir puikios nuotaikos. Indija paskiepyta kompleksiniu skiepu. Jeigu norite suteikti namus arba globą žaviajai trispalviukei, skambinkite 868340991 (Alina, Vilnius).