Atlikėjai spinduliavo šiluma, paprastumu, bendravo su publika ir šmaikštavo. Vakaro metu netrūko nei juoko, nei rimties, ir tikrai nestigo nuoširdumo. Vakaro pabaigoje Domantas Razauskas grojo su Dariumi Žvirbliu. Galbūt vėl užgimė senas trijų draugų projektas „Dharmos Vhalkatos“. O kol kas belieka tikėtis ir laukti. Pilnutėlė salė buvo kupina geros nuotaikos, nesiliovė plojimai, o vakarui pasibaigus visi norintieji galėjo bendrauti su atlikėjais ir turėjo galimybę įsigyti jų knygelių bei muzikinių kompaktų.

Bardai džiaugėsi šiuo renginiu ne mažiau nei žiūrovai. „Geresnės publikos ir negali būti“- atsiliepė Darius Žvirblis. Tiek žiūrovai, tiek atlikėjai vieningai pritarė, kad „Brazdesiai“ turi tęstis, pakviečiant vis naujus, jaunus bardus, nepamirštant ir patyrusiųjų. „Kol gyva idėja, gyvi ir „Brazdesiai“ – mįslingai teigė šmaikštusis bardas Domantas Razauskas.

Renginio iniciatorė Ieva Ripinskytė šypsojosi, paklausta, kokie bus tolimesni planai: „Kokie dar planai? Kaip Dievas duos. O jei dievas duos, tai bus ir kiti „Brazdesiai“. Manau, kad viskas praėjo gerai. Kaip ir turėjo praeiti. Jei po koncerto išliko šiluma ir teigiamos emocijos širdy, tuomet mano darbas atliktas tinkamai. Beje, tikiu, kad kada nors sulauksime rėmėjų ir jie bus idėjos žmonės, tokie, kaip ir mes. Čia didžiausia mano viltis. Atsiliepkit visi geri žmonės!“