Tad paklauskite savęs, mieli draugai, ar po dvidešimties metų prisiminsite savo atliktus darbus? Ar galėsite pažvelgti žmogui į akis ir be jokio sąžinės graužimo pasakyti - „Aš tau padėjau“.

Daugelis peikia politikus, aukštas pareigas užimančius žmones ar šiaip - turtuolius. Bet patys net nesusimąstome, ką vertėtų daryti jų vietoje. Galime spjaudytis, kad jie gyvena geriau, kad važinėja prabangiais automobiliais, kad vaikšto apsirengę elegantiškais rūbais, bet jie patys, ar net mes, pastatėme šiuos žmones į tokią padėtį. Kiekvienas, atsidūręs tokioje padėtyje, ieškotų naudos sau. Tokia jau ta žmonių prigimtis, kad ir kaip ten būtų, per amžių amžius ji mums padėjo išlikti.

Kiekvieną dieną girdžiu skundus bei raudojimus, kaip bloga čia gyventi, kokia bloga valdžia ar menkas atlyginimas, bet sprendimo, nė vienas iš šių gudragalvių neparodo. Renkame visokius aktorius ir šou biznio atstovus į valdžią ir paskui it avių banda klykiame! Žinoma, kur tau toks aktoriūkštis žinos, kas geriau paprastam Lietuvos žmogui, kai pro juos pravažiuoja savo spindinčiom „Audi“ ir niūria apsauga.

Tačiau tokie žmonės nė nesiruošia pasikeisti, o kam? Gyveni sau laimingas ir tiek! Tai mes turime pasikeisti! Rinkimuose balsuoti už asmenis, kurie yra protingi, dori, o ne kurie giesmelę užtraukia!

Problema - ne dabartinė valdžia, o mūsų blogi sprendimai. Turime išmokti rinktis, kas mums geriausia. Vis dėlto, gi valdžia - tautai!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!