Viena pažįstama mergina apie dovanas ima galvoti nuo vasaros ir tada, kai visi nervingi ir pikti, nieko nespėja, nežino ką kam dovanoti, ji kuo ramiausiai gali skaityti knygą, nes viskuo jau pasirūpinta.

Tiesiog pažįstant žmogų žinai kas jam patinka, ką jis mėgsta, kokie jo pomėgiai. Kai lauke blogas oras, o namie nėra ką veikti, tai kodėl užuot sėdėjus prie kompiuterio ir tusčiai gaišus laiką nepradėt megzti švelnaus šalio ar šiltų kojinių. O kad būtų įdomiau, galima numegzti vardines kojines.

Mamai, sesei ar draugei puikiai tiks megzta suknelė, šiltas megztukas ar kepurė. Puiki ir šildanti dovana - ilgų riešinių ir blauzdinių komplektas.

Mokančios siūti nesunkiai pasius pirkinių krepšį, originalią rankinę.

Pasinaudojus dekupažo technika galima padekoruoti dėžutes, kurios puikiai tiks papuošalams, arbatai, kitom smulkmenom.

Galima padaryti puikius auskarus ar vėrinį, internete pilna pamokėlių, kaip susimaketuoti šventinių saldainių, butelių etiketes, saldainių dovanų dėžutes ir pan. Kam mokėti brangiai uz dėžutę su keleta saldainių, jei galima pasidaryti vienintelę ir nepakartojamą, o ir saldumynų pridėti daugiau.

Nesuprantu žmonių, kurie dovanas vertina pagal jų dydį ir išleistų pinigų sumą. Juk svarbiausias dėmesys, o savo piniginių galimybių parodymas.

Linksmų jums svenčių.