Vilniaus sanitarinė tarnyba „Grinda“ perpildyta, nes tautiečiai, norėdami uliavoti per šventes be rūpesčių, masiškai atsikrato savo augintinių, jie gi trukdo švęsti tinkamai, nes juos reikia maitinti, vedžioti, galų gale bendrauti. 

Kalėdinis stebuklų metas jau ne pirmi metai tampa nelaime tiems, kas, sako, prakalba žmogaus balsu tą stebuklingą Kalėdų naktį. Šv. Kalėdų šventės proga Lietuvos piliečių augintiniai keliauja į prieglaudų narvus, o juos atvežę šeimininkai - į bažnyčią ir už švenčių stalo. O juk šv. Kalėdos - susitaikymo, pakantumo, jautrumo ir gerų darbų darymo metas... Liūdna, bet darbai vėl užgula pečius tų, kurie ir nelaukdami šv. Kalėdų pasiaukojančiai daro gerus darbus kasdien.

Labai prašome padėti neleisti sunaikinti „Grindoje“ esančių ir jau ilgai laisvės laukiančių gyvybių, baisiausia tai, kad įstatymiškai jų sunaikinimas teisėtas - nėra vietų - eikit anapilin užsisėdėję. Ką išgelbėsime - visai nesvarbu, galima perimti iš grindos ir ne iš eilės galo laukiančius, norimas rezultatas- tušti narvai.

Ačiū tiems, kurie nenuleis rankų ir ras nors menką galimybę laikinai, kur nors po šv. Kalėdų stalu ar lauko voljere priglausti jau paskutinį kartą pagalbos prašančius. Ačiū Jums labai.

Jei galite padėti, skambinkite:

Lietuvos gyvūnų globos draugija, Vilniaus skyrius. Rūta - 868657137, Rasa - 860650618.