2. Reikia apmokestinti visus kelius, vedančius į oro uostus. Mokesčius grąžinti grįžtantiems per 7 dienas (t.y. tiems, kas „nesiplauna“ iš Lietuvos). Užtrukusiems ilgiau mokesčiai negrąžinami.

3. Kupranugario mokestis. Tai mokestis nebūtinai tiems, kas pirks kupranugarį, arba išsikeis ką nors į kupranugarį. Tai mokestis už tapimą kupranugariu. Jei kas nors iš Lietuvos piliečių pareikš, kad dirba, pluša, ar geria kaip kupranugaris, bus apmokestintas.

4. Mokestis už pastebėtus NSO. Mokestis būtų mokamas už klaidingai sukeltą aliarmą. Mokestis nebūtų taikomas, jei būtų įrodytas kontaktas su nežemiška gyvybe (bendra nuotrauka, parašas, lazerinis ginklas).

5. Mokestis už pražiopsotas galimybes. Jei Valstybinė mokesčių inspekcija įrodo mokesčių mokėtojui, kad šis atitinkamu metu pražiopsojo galimybę, mokestis bus taikomas jau nuo kitos dienos. Pražiopsojus galimybę taikyti šį mokestį mokesčių mokėtojui, mokesčių inspekcijoje bus atliekamas tarnybinis patikrinimas.

6. Nutylėjimo mokestis. Jei pilietis neleistinoje vietoje nutyli svarbų faktą, jis apmokestinamas nutylėjimo mokesčiu. Deklaruoti nutylėjimą privalu iki einamojo mėnesio pabaigos. Nutylėjimo deklaracijas galima bus rasti valstybinėse įstaigose (poliklinikose, ligoninėse, žemėtvarkos skyriuose, policijos ekipažų galinėse sėdynėse).

7. Dainos „Reikėjo berniukams“ mokestis. Šis mokestis bus taikomas tiek šios dainos atlikėjams, tiek klausytojams (pastaba: mokestis taikomas tik antram dainos posmeliui, atliekant tik pirmą ir trečią, mokestis nebus taikomas).

8. Gintarinių karolių mokestis. Mokestis bus taikomas tik tiems subjektams, kurie gintarinius papuošalus dėvės iki bambos, matuojant nuo apačios.

9. Antano Nedzinsko vardo paminėjimo mokestis. Mokestis kalba pats už save. Leptelėjus šį vardą privalu užpildyti mokesčių deklaraciją. Antanas Nedzinskas nuo mokesčio atleidžiamas.

10. Misionieriaus pozos mokestis. Mokesčio išimtis būtų taikoma misionieriams, įrodžius misijos vietą, tikslą ir rezultatus.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!