Pasak konkurso nugalėtojos, meilę kinui įskiepijo rusų kalbos mokytojas, o tuomet mėgiamiausi buvo režisierių Andrėjaus Tarkovskio ir Federico Felini filmai.

Asta nuolat lankosi filmuose, po kurių susikaupusias mintis išlieja „ant popieriaus“. Jos recenzijos vėliau tampa puikiomis rekomendacijomis draugams, kokį filmą rinktis.

„Man labai patinka filmai, kuriuose yra juodojo humoro prieskonio. Manau, kad skandinavų režisieriai puikiai sugeba tokius filmus sukurti. Galbūt todėl ankstesniais metais dažnai lankydavausi SCANORAMOS filmuose, o šiais metais suviliojo galimybė tapti apžvalgininke. Ir pasisekė“, - džiaugiasi Asta.

Šiemet ji, dar nežinodama, kad taps DELFI Piliečio apžvalgininke, jau buvo išsirinkusi, kad būtinai apsilankys „Melancholijoje”, „Broliuose“ ir „Dangoraižyje“. Į filmus Asta planuoja keliauti su 17-ete dukra Austėja, kuri taip pat neabejinga kinui.

Asta su gauta akreditacija galės lankytis visuose filmuose, visuose kino teatruose, visuose miestuose visiškai nemokamai! O DELFI Piliečio skaitytojai turės progą perskaityti jos recenzijas ir susipažinti su SCANORAMOS filmais.

Europos šalių kino forumas SCANORAMA šiandien startavo Vilniuje ir tęsis iki lapkričio 20 dienos, lapkričio 17-27 dienomis Kaune, lapkričio 24-26 dienomis Klaipėdoje ir lapkričio 26-27 dienomis Šiauliuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)