Iš Lietuvos politologų girdime skirtingas nuomones dėl to, ar po Lenkijos parlamento rinkimų pasikeis šios šalies santykiai su Lietuva. Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto direktorius Ramūnas Vilpišauskas mano, kad po rinkimų šios šalies politikų retorika Lietuvos atžvilgiu turėtų keistis, o dialogas su kaimynine šalimi pasidaryti lengvesnis. Tačiau Mykolo Romerio universiteto docentas daktaras Antanas Kulakauskas mano, kad „iš esmės niekas neturėtų keisti. Pasikeis tik aštrumai, kurie naudoti pritraukti rinkėjus“.

O ką manote Jūs? Kaip Jums atrodo, ar aštresnė retorika Lietuvos atžvilgiu buvo paskatinta artėjančių Lenkijos rinkimų ir turėtų pasikeisti iš karto po jų? O gal Jums atrodo, kad Lietuvos ir Lenkijos dabartiniams santykiams Lenkijos parlamento rinkimai įtakos neturi?

Rašykite savo nuomonę ir diskutuokite apie tai su kitais DELFI skaitytojais komentaruose. Jeigu savo nuomonę norite išdėstyti plačiau, rašykite į rubriką „Vox populi“ el.pašto adresu pilieciai@delfi.lt . Jeigu norite gauti taškų ir už juos išsirinkti prizus, registruokitės mūsų sistemoje ir kelkite savo straipsnį ten.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją