- Sakoma, kad ten, kur baigiasi žodžiai - prasideda muzika. Kas Jums yra muzika?

Muzika yra mano gyvenimo būdas, mano ligos sindromo pavadinimas, mano nenusibostanti rutina, emocinės ir meninės išraiškos derinys. Muzikai apibūdinti tinkamiausias žodis - nuostabu.

- Jūs ne tik atliekate, o ir kuriate įvairias dainas. Kaip Jums pavyksta jas parašyti tokias skambias bei pakerinčias klausytojų širdis? Iš kur semiatės įkvėpimo?

Įkvėpimas ne vanduo, su samčiu nepasemsi. Kai atrandi vidinę ramybę, kai gyvenimas tampa harmoningas bei įspūdingas, tuomet ir kyla visos kūrybinės idėjos.

- TV3 televizijos projektas „Lietuvos talentai“ buvo puikus, didelis šuolis pripažinimo link. Gal ketinate dalyvauti neseniai prasidėjusiame trečiajame „Lietuvos talentų“ sezone?

Neketiname. Manau, savo laimę jau išbandėme. Naujo talento neišradau, o ir sekėsi pirmą kartą puikiai, kam tada reikalingas antrasis dalyvavimas?

- Šią vasarą stojote mokytis į aukštąją mokyklą. Ar pavyko įstoti į labiausiai trokštamą specialybę?

Įstojau ten, kur ir norėjau, tik nežinau ar mano lūkesčiai tikrai pasiteisino, pagyvensim - pamatysim.

- Ar sutinkate su teiginiu, jog „Sėkmės lydimi žmonės - tai tie, kurie imasi ieškoti sau reikiamos progos“(B. Šo)?

Labai teisingi žodžiai. Mes kažkaip įpratę viską gauti. Gal čia sovietinis palikimas, kai žmonės net universitetus baigę gaudavo paskyrimą darbui. Čia tiesiog kaip pavyzdys. O iš tiesų sėkmė yra visur, šalia, jos tiek daug. Reikia tik ją pasiimti, o ne laukti, kol kas nors paduos.

- Be muzikos, dar mėgstate ir tapyti. Galbūt kada nors sulauksime Jūsų darbų parodos?

Galbūt.

- Esate itin veikli bei aktyvi asmenybė. Kaip Jums pavyksta visur suspėti?

O kas sakė, kad spėju. Aukoji kažką dėl kažko.

- Visai neseniai, vykstant krepšinio čempionatui, ši sporto šaka užėmė didelę dalį ne tik visų lietuvių širdyse, bet ir mintyse. Ar save laikote didele krepšinio gerbėja?

Aš juos palaikau, žiūrėjau rungtynes, bet nesu fanatikė.