Per visą Europos krepšinio čempionatą skaitytojai prirankiojo tikrai nemažai „perliukų“. Iš jų išrinkome tris linksmiausius! Autoriams dovanojame krepšinio sirgaliaus rinkinius!

Linksmiausi „perliukai“:

Ispanija - Prancūzija. 4 kėlinys. „Ne iš karvės žaidė komandos – nesiplėše.“ (Kristinos atsiųsta frazė).

Lietuva - Portugalija. „Teisėjas skyrė pražangą suoliukui, nes suoliukas atsistojo.“ (Daivos atsiųsta frazė).

Lietuva - Makedonija. Robertas Petrauskas: „Jeigu apibėgo Šaras, tai apibėgs ir visa komanda“ (Vaido atsiųsta frazė).

Kiti atsiųsti „perliukai“:

Lietuva - Graikija, Robertas Petrauskas: „Graikas ieško aukštesnių komandos draugų ir suranda Pauliaus Jankūno koją“, „Kaip karšta bulvė pabėgo pabėgo kamuolys“ (Simono atsiųsta frazė).

Lietuva - Prancūzija, Robertas Petraukas: „Jeigu jau Jasaitis nepataiko tritaškio, mūsų išgelbėti jau niekas nebegali“ (Simono atsiųsta frazė).

Ispanija - Turkija, Robertas Petrauskas: „Ispanai paspringo turkiškais kebabais“ (Simono atsiųsta frazė).

Lietuva - Graikija: „(Graikų krepšininkas) ...ieškojo aukštaūgio kolegos ir surado Pauliaus Jankūno koją“ (Linos atsiųsta frazė).

Lietuva - Graikija. Robertas Petrauskas apie Graikijos žaidėją (deja, pavardės neišgirdau, tuo metu nežiūrėjau, tik klausiausi komentarų), kuris nori perduoti kamuolį ir: „...ieško kito aukštaūgio, o suranda Pauliaus Jankūno koją“ (Laimos atsiųsta frazė).

Lietuva - Graikija. Robertas Petrauskas, kai Javtokas metė baudas ir ekrane pasirodė mergina, pasakė: „Gal ši mergina padės įmesti“ (Bernadetos atsiųsta frazė).

Lietuva - Turkija, iki rungtynių pabaigos likus 15.3 s, turkai prasižengia prieš Jasikevičių, Kleiza: „Bet Šaras baudos tai jau neprames“, Petrauskas: „Duok Dieve į ausį... šitie žodžiai“ (Giedrės atsiųsta frazė).

Ispanija - Prancūzija, kalbant apie būsimas Lietuvos - Vokietijos
rungtynes, Tomas Pačėcas: „Bus sunku gintis prieš Novitzki. Jis čia,
Europoje, kaip šventa karvė Indijoje“ (Antano atsiųsta frazė).

Rusija - Prancūzija. Komentaras „Panašu, kad T. Parkerio taikiklis nusisuko“ (Ingos atsiųsta frazė).

Rusija - Serbija, IV kėlinys, komentatorius V. Gomelskis apie teisėją iš Vokietijos: „Kas gi Vokietijoje supranta krepšinį? O dar ir pavardė - Lottermoseris - tokia juokinga...“ (Onutės atsiųsta frazė)

Lietuva - Vokietija. Robertas Petrauskas: „Ir pasirodo aikštėje Valančiūno maitintojas Jasikevičius“ (Bernadetos atsiųsta frazė).

Lietuva - Makedonija. Robertas Petrauskas: „Kad tik Lietuva šiandien ko nereikia nepripjautų“ (Aušros atsiųsta frazė).

Slovėnija - Ispanija, I kėlinys, komentatorius V. Gomelskis apie slovėno bandymą apeiti ispanų žaidėją: „Jo taip paprastai neapeisi, jį apeiti, tai tas pats, kaip 3 dienas eiti aplink medį“ (Onutės atsiųsta frazė).

Lietuva - Makedonija, komentatoriaus pagalbininkas T. Pačėsas:
„Mums reikia Jankūno iš kairės rankos, o Songailos - iš dešinės“ (Onutės atsiųsta frazė).

Lietuva - Makedonija: „Simas Jasaitis su obuoliu burnoje.“ (Vaido atsiųstos frazės).

Lietuva - Serbija. Roberto Petrausko komentaras Pauliui Jankūnui įmetus kamuolį į krepšį ir padarius dviženklio skaičiaus persvarą: „Sveikas atvykęs į dviženklių skaičių karalystę!“ (Nidos atsiųsta frazė).

Lietuva - Prancūzija. 4 kėlinys, komentatoriaus įdomus pastebėjimas:
„Neramūs lietuvaičių veidai... bet gražūs. Nerimas irgi yra emocija...“ (Jurgitos atsiųsta frazė).

Lietuva - Serbija. Roberto Petrausko komentaras, išgirstas įpusėjus 4 kėliniui: „Na ir dabar reikia serbus mušti taip, kad jie daugiau nebeatsikeltų!“. (Sandros atsiųsta frazė).

Lietuva - Serbija. Robertas Petrauskas po 2 kėlinių: „Fantastiškas lietuvių žaidimas ir pelnyta dešimties taškų lietuvių pergalė.“ (Dovydo atsiųsta frazė).

Lietuva - Turkija. Po Kerem Tunceri traumos. L. Kleiza: „Nu gavo biški.“ R. Petrauskas: „Mes atsiprašom.“ (Neringos atsiųsta frazė).

Lietuva - Ispanija. Rungtynių pradžioje buvo kilę techninių nesklandumų (komentatorių mikrofonai tai veikė, tai neveikė). Dalį kėlinuko komentavo tik Linas Kleiza. Robertui Javtokui metant tritaškį pasigirsta Lino balsas iš už kadro: „Nuuuuuuu...“ (Redos atsiųsta frazė).

Vokietija - Italija. Berods, Vaidas Čeponis pasakė: „Taip pat auga ir nauja karta: Robinas Benzingas, Timas Ohlbrechtas, Tiboras Pleissas - krepšininkai, gimę 1988-1999 metais.“ (Dovydo atsiųsta frazė).

Lietuva - Didžioji Britanija. Robertas Petrauskas pasakė: „Kada pagaliau baigsis tas prakeiktas antras kėlinys?“ (Bernadetos atsiųsta frazė).

Lietuva - Didžioji Britanija. Robertas Petrauskas rungtynių pabaigoje sako: „tiap-liap“ (Ritos atsiųsta frazė).

Lietuva-Graikija. Robertas Petrauskas pasakė, kai graikai neįmetė „No two points no“ (Karolinos atsiųsta frazė).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)