Renginyje dalyvavę kaskadininkai atvyko iš Ukrainos, Rusijos. Keletas buvo ir iš Lietuvos.

Visų pirma, įvyko laisva programa (prisistatymas), vėliau kaskadininkai parodė kaskadininius triukus iš kino filmų, kiti triukai buvo pavadinti „ugnies“ ir „CRASH“.

Jonui Radzevičiui atiteko šio renginio vedėjo vaidmuo. Komisijai atstovavo vienas iš žymiausių Lietuvos kaskadininkų Vytautas Žarnauskas. Kaskadininkai atstovavo dviems komandoms - „Effigy“ ir „Orakulas“.

Kaskadininkai: Igor Kozyrev - atlikęs net keletą įspūdingų kaskadinių triukų. Bendravardžiai tėvas ir sūnus Aleksandrai Medvedevai, atlikę kaskadinį triuką, kurio Lietuvoje dar niekas nerodė. Sergėjus Nefedovas - vieną iš pavojingiausių triukų atlikęs profesionalus kaskadininkas. Sergėjus Fedoravičius atlikęs „kino filmų“ šuolį nuo Vingio parko estrados stogo.

Renginyje pertraukos metu koncertavo „Olialia pupytės“. Po pertraukos buvo sumuštas Lietuvos rekordas. 12 žmonių buvo užsilipę ant motociklo, su kuriuo važiavo keliasdešimt metrų. Šis renginys paliko neišdildomą įspūdį žiūrovams, jų neišvaikė net netikėtai prasidėjęs lietus.