Pasak E. Jurkevičiaus, minėtas siužetas kenkia jo reputacijai. Tačiau šis žmogus plačiajai visuomenei yra visiškai nežinomas arba žinomas tik dėl šios istorijos, taigi, neturi ir jokios reputacijos.

Net jei mažos rinkėjų dalies akyse šis žmogus ir yra susikūręs kažkokią reputaciją, tai, esu beveik tikras, prarado jos ne ką mažiau nei mėgino susigrąžinti, kadangi išgarsinęs tą istoriją E. Jurkevičius dar daugiau žmonių supažindino su „reputacijai kenkiančiu“ siužetu bei pasirodė, mano nuomone, kaip neadekvatus žmogus.

„Dviračio šou“ nėra itin panaši į rimto pobūdžio žinių laidą, formuojančią viešąją nuomonę bei skleidžiančią informaciją. Tai - lengvo humoristinio pobūdžio politinių parodijų laida, kuri per ilgą savo gyvavimo laikotarpį sukūrė begalę humoristinių siužetų, neparemtų jokiais teisiniais argumentais, kas kažin, ar privalu humoro laidai tiek teisine, tiek moraline prasme. Kitu atveju A. Kubilius, Č. Juršėnas, A. Salamakinas, V. Uspaskich, V. Adamkus ir kiti parodijuojami/parodijuoti politikai, ko gero, neišeitų iš teismų.

Taip pat užsienio geltonoji spauda ir pramoginės televizijos rašo bei kalba bet ką apie bet ką, tačiau neteko girdėti, kad atsirastų žmonių, itin jautriai į tai reaguojančių ir besiteisiančių su „skriaudikais“, kadangi tam, kad to būtų išvengta, užtenka viso labo gebėjimo skirti, kas yra rimta, o kas - ne, bei blaivaus požiūrio į gyvenimą.

Galų gale, jei vadovautumėmės E. Jurkevičiaus logika, laikais, kai „Dviračio šou“ karaliavo Jadzė, benamiui derėjo dėl to kreiptis į teismą, kadangi buvo, gerb. seimūno žodžiais kalbant, „kuriamas benamio, kaip geriančio žmogaus, įvaizdis“.

Tad kažin, ar teismas išgelbės šio politiko reputaciją - bent jau susireikšminusio neadekvataus žmogaus be humoro jausmo, kuris it trylikametis, ką tik sužinojęs, kas yra įstatymas, ima tuo puikuotis, įvaizdis susikurtas amžiams. Žinoma, kadangi p. seimūnas teigė visuomet besivadovaujantis įstatymo raide, galbūt teisinio, „Dviračio šou“ siužete išsakytų visiškai nerimtų teiginių, paneigimo jam ir pakaks...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!