Maksimo Galkino koncertinės programos „taikiklyje“ atsidūrė Rusijos estrados ir televizijos žvaigždės, politikos veikėjai bei, be abejonės, komiškos gyvenimiškos situacijos.

Dėka kandaus sąmojo, lydimo išraiškingų gestų ir kalbėsenos imitavimo, salėje beveik visą programos laiką, kuris tęsėsi 2 valandas, griaudėte griaudėjo gerbėjų juokas. Mažų mažiausiai atėjusiųjų veidus puošė plačios šypsenos. Atlikėjui viso koncerto metu gerbėjai vis dovanojo gėles ir kone nepertraukiamai dėkodami plojo.

Taipogi ne vieną turėjo apžavėti talentingojo artisto muzikinės parodijos ir jo balso galimybės – įmituoti ir parodijuoti įvairiausių atlikėjų dainavimo stilių.

Nėra abejonės, jog visiems atėjusiesiems (na bent jau didžiajai daugumai) vakaras su Maksimu Galkinu neprailgo. Iš širdies pasijuokti visuomet sveika: nuslūgsta įtampa, pasimiršta stresai, atsiranda jėgų.

P. S. Pabaigai, vienas iš „klasiškų“ Galkino juokelių, nuskambėjusių pasirodymo metu, kuris turėtų būti naudingas ir tau, skaitytojau: „Klausia traktoristas Brežnevo: „Kada ateis geresnis rytojus?...“. „Šestadienį“, - atsako šis. O va KURĮ šestadienį, taip ir neišsiaiškino žmogelis...“ Tad su šypsena veide, kurkime geresnį rytojų jau šiandien.

Šiame renginyje autorė tapo specialiąja DELFI Piliečio reportere. Norite tapti reporteriu ir keliauti į įvairius renginius nemokamai? Sekite Piliečio „Facebook“ sieną!