Kviečiame visus dalyvauti su savo augintiniais arba tiesiog atvykti į tikrai įspūdingą renginį, kuriame numatomas šunų paradas – eisena centrine Šalčininkų miestelio gatve iki parodos vietos J. Sniadieckio gimnazijos stadione, bus pademonstruota įspūdinga šunų vikrumo AGILITY programa, galėsite susipažinti su kinkomų šunų sportu, šios srities entuziastų ir profesionalų pasiekimais Lietuvoje ir pasaulyje. O susidomėję šia sporto šaka galės pasimokyti, kaip paruošti šunis ir pasiruošti pačiam, kokia būtina įranga.

Taip pat vyks programos „bikejoring“ (šuo ir dviratis) demonstracija. Šventės metu vyks konkursas - loterija, kurioje bus galima laimėti kuprinių, enciklopedijų apie šunis, maisto šunims ir katėms. Konkurso - loterijos organizatorius - ROYAL CANIN LITHUANIA.

Be pramoginės dalies, vyks ir edukacinė programa: paskaitos – pamokos, edukaciniai filmai temomis „Dogoterapija“, „Šuns dresūra ir vedžiojimas“, „Šuo mieste“, „Smurtas prieš naminius gyvūnus“. Veterinarijos specialistai skaitys paskaitą „Primoji pagalba naminiams gyvūnams“. Šventės metu parodos dalyviai savo augintinius nemokamai galės paskiepyti nuo pasiutligės ir mikročipuoti.

Ir, žinoma, visus kviečiame pasigrožėti šunimis ringuose, kuriuose ekspertizę atliks ir garsiai komentuos apie kiekvieną šunį profesionalūs ekspertai. Šunų šeimininkai gaus diplomus su augintinių aprašymu (įvertinimu). Taip pat laukia dovanos - rozetės, įvairūs suvenyrai, nemokamas šunų maistas ir kt.

O vakarop vyks pramoginė programa, kurioje bus renkami: gražiausios poros – šuo ir kalytė; geriausias veislynas. Taip pat bus išrinkti gražiausi grynaveisliai ir neturintys kilmės dokumentų: šuniukai, mažyliai, veteranai, jaunimo klasės atstovai bei 10 FCI grupių dalyvių gražiausi šunys.

Atskirai bus pagerbti augintinių su negalia šeimininkai ir išrinkta pati jautriausia istorija. Dalyvių laukia atminimo dovanėlės, nugalėtojų – užtarnauti prizai. Programos BEST IN SHOW - gražiausio grynaveislio ir gražiausio nekilmingo Šalčininkų šuns rinkimų – nugalėtojams apdovanojimus įteiks Šalčininkų meras.

O renginį vainikuos taip pat pirmą kartą Šalčininkuose - oro balionų paradas!

Tad visus kviečiame apsilankyti mūsų organizuojamame renginyje ir patirti nepakartojamų įspūdžių!

Kviečiame registruotis

Primename, kad registracija į parodą nemokama. Registruojami visi šunys, taip pat ir tie, kurie neturi kilmės dokumentų. Parodos metu bus galima nemokamai paskiepyti augintinius nuo pasiutligės, juos mikročipuoti. Pirmą kartą Lietuvos šunų parodų istorijoje šiame renginyje bus pagerbti šeimininkai, kurie augina šunis su negalia.

Labai kviečiame atsiųsti istorijas apie savo mylimiausius augintinius, kurie po sunkių traumų ar susirgimų nebuvo užmigdyti, jiems suteikta galimybė gyventi.

Registracija vyks iki rugpjūčio 5 dienos.

Šventės pagrindinis rėmėjas - ROYAL CANIN LITHUANIA.

Informacinis rėmėjas - DELFI Pilietis

Registracijos formą rasite čia.

Registracijos formą prašome siųsti adresu:
Lietuvos molosų klubas, Pašto dėžutė Nr. 13, (Vilniaus g. 61, Šalčininkai LT-17001) arba
e-paštu: info@karaliskiejidogai.lt arba monarchistas@gmail.com
Telefonas pasiteiravimui +37065555559

Ruošiatės į šį renginį? Norite pasidalinti įspūdžiais su kitais skaitytojais? Norite pasidalinti nuotraukomis ar vaizdo įrašais? Siųskite įspūdžius el.pašto adresu pilieciai@delfi.lt arba kelkite į mūsų sistemą čia. Vaizdo įrašus kelkite čia, o nuotraukas siųskite el.pašto adresu renginiai@delfi.lt (nuotraukos pavadinime nurodykite renginio vietą ir pavadinimą bei Jūsų vardą be lietuviškų raidžių)! Visas Piliečių nuotraukas iš renginių galite pamatyti čia Geriausiam savaitės „festivaliuotojui“ įteiksime šaunų prizą!