Indrei įteiktas kvietimas dviems praleisti savaitgalį SPA viešbutyje „Belvilis“.

Kilusi iš Kėdainių mergina pasakojo, kad dalyvauti konkurse ją paskatino ne tik vertingas prizas, bet ir noras pasidalinti gražiomis akimirkomis. „Pagalvojau, jeigu taip linksmai švenčiame, kodėl gi neparodžius to kitiems?“, - sako ji.

Paklausta, kodėl, jos nuomonė, skaitytojai balsavo būtent už Jonavą, Indrė daro prielaidą, kad taip atsitiko dėl miesto - juk Jonava vien savo pavadinimu pasako, kad yra susijusi su Jonais.

Indrė pasakoja, kad pamačiusi, jog sėkmė labiau šypsosi būtent Jonavai, ne Kėdainiams, agitavo visus savo draugus ir pažįstamus balsuoti už šį miestą.

„Iš kitų dalyvių labiausiai patiko Rietavas. Buvo labai gražios nuotraukos“, - sako Indrė.

Paklausta, ką mano apie pilietinę žurnalistiką, Indrė pripažino, kad skaito DELFI Pilietį ir šioje rubrikoje randa ir geresnių, ir prastesnių straipsnių. „Bet idėją tikrai palaikau“, - sako ji.

Konkurse „Mano miestas švenčia Jonines“ už Jonavą balsavo 385 skaitytojai. Tai buvo beveik keturis kartus daugiau balsų nei už antrojoje vietoje atsidūrusį Rietavą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją