Amuletas ar talismanas?

Talismanas - sėkmės, laimės, turtų nešėjas, o amuletas saugo nuo blogio, perspėja apie nelaimę, intuityviai savo vibracijomis veikia žmogų kaip stabdžiai, skatinantys geriau apmąstyti poelgius, greitai palikti nesaugią vietą, mažiau pasiduoti azartui. Tokiu sargu gali tapti žiedas, raktų pakabutis, apyrankė iš metalo su brangakmeniais. Dažnai amuletai nešiojami paslėpti po rūbais įvairiose kūno vietose. Vieni stipriausių amuletų laikomi kryžiaus ženklas ir žvaigždė.

Talismanai ir amuletai gali būti gaminami iš įvairiausių medžiagų, talismanu gali tapti bet koks daiktas. Žmogus talismanai dažniausiai talismaną pasirenka intuityviai.

Talismaną su brangakmeniu moterims patariama nešioti ant kairės, vyrams – ant dešinės rankos mažojo piršto. Tai stiprina sveikatą, suteikia pasitikėjimo. Senovėje gydytojas prie vaistų nuo akių ligų bei galvos skausmų patardavo moterims pasigaminti aukso žiedelį su smaragdu ant mažojo pirštelio.

Talismanui labai tinka deimantas. Senovėje buvo tikima, kad vyras, dovanodamas žiedą su deimantu moteriai, užkoduoja jame savo meilę, prisirišimą, meilę. Deimantas nepripažįsta pralaimėjimo, jis nuolat skatina veikti.

Kiniški talismanai

Chotėjus (besijuokiantis Buda) - pagrindis turto ir laimės dievas yra vienas iš pačių populiariausių feng šui talismanų. Tikima, jog galvojant apie savo norą patrynus statulėlės pilvuką 300 kartų, tas noras išsipildys.

Trikojė rupūžė įkūnija pasisekimą ir turtą. Sustiprinti teigiamam efektui rupūžės burnoje turėtų būti kiniška moneta - kuo didesnė, tuo geriau. Rupūžę reikėtų pastatyti atitinkamoje zonoje bute ir būtinai biure ant darbo stalo.

Specialūs pakabučiai su ilgais metaliniais arba mediniais vamzdeliais - „Vėjo muzika“ - pagerina namų energetiką ir išjudina įstrigusius reikalus. Bet kuriuo momentu, kai reikės pritraukti teigiamą energiją į kokią nors sritį, tiesiog palieskite pakabutį ir energija iškart ims tekėti.

Bambukinės fleitos išvaiko piktąsias dvasias ir atstumia nuo jūsų namų blogus žmones. Jos palaiko bet kokius jūsų troškimus ir atneša į namus ramybę.

Veiksmingas turto ir finansinės sėkmės simbolis - kiniškos monetos. Kad poveikis būtų didesnis, monetos surišamos raudonu siūlu taip, kad hieroglifai būtų viršuje. Monetų turėtų būti trys arba devynios.

Akvariumai privilioja turtus ir sėkmę, tačiau jais reikia mokėti tinkamai rūpintis. Akvariumas visada turi būti švarus, o žuvytės sveikos. Geriausia, kai jame plaukioja devynios žuvytės. Aštuonios iš jų turėtų būti auksinio atspalvio, o paskutinioji - juoda. Jeigu nugaišo juodoji žuvytė, vadinasi, ji ką tik nukreipė nuo jūsų namų nelaimę.

Talismanai turi būti švarutėliai. Jeigu jie apdulkės, tai ne tik nustos veikti, bet ir užneš dulkėmis tą jūsų gyvenimo sritį, kuriai pagerinti ir buvo pastatyti.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Ar turite savo talismaną? Papasakokite apie jį komentaruose!