Vos tik išgirdusi apie šios knygos egzistavimą, troškau kuo greičiau ją gauti ir perskaityti. Perskaičiau per naktį. Tiesiog taip įsitraukiau į pagrindinės veikėjos aplinką, kad negalėjau atitraukti akių nuo knygos.

Gal todėl, kad knyga parašyta labai lengvai ir suprantamai, gal todėl, kad kiekviename puslapyje mačiau savo draugę - tipišką pagrindinės knygos veikėjos atitikmenį: tokia pati nusivylusi ir nepatenkinta aplinka, toks pats mąstymas ir požiūris.

Knygos veikėja niekaip negali suprasti, kur dingsta pinigai, kaip kiti jų turi, o jos šeimoje jų nuolatos trūksta, kur slypi paslaptis. Visiškai nusivylusi, ima pasikliauti įvairiais prietarais, taip tikėdamasi bent kiek praturtėti ir galų gale su vyru išvykti į seniai planuotą kelionę.

Knygoje nerasite išsamaus vadovo, kaip tapti turtingu, bet tikrai rasite minčių ir patarimų, nuo ko ir kaip reiktų pradėti taupyti.

Rašyk savo mėgstamiausios knygos recenziją ir laimėk DELFI PILIEČIO stalo žaidimų rinkinį! Recenziją siųsk el.pašto adresu pilieciai@delfi.lt arba kelk tiesiai į DELFI PILIEČIO sistemą.