O gražuolių konkurse „Misis Lietuva 2010“ titulus gavo net dvi kaunietės. Giedrei Gajauskienei atiteko I-osios vicemis titutas, Vilma Gumbelevičienė pelnė daugiausiai publikos simpatijų ir tapo misis publika, o „MISIS LIETUVA 2010“  tapo Vaida Kursevičienė.

Kitas nemažai svarbus mūsų tautai įvykis tai grupės „InCulto“ bandymas dalyvauti „Eurovizijoje“. Taip pat savo jėgas išbandė ir vaikų „Eurovizijos 2010“ kandidatas Bartas, kuris užėmė palyginti gerą 6-ąją vietą. Dėmesio skirta ir „Darom 2010“ akcijai, kuri kaip ir kasmet taip ir šiais metais kvietė prisijungti prie švarinimo akcijos.

Sporto srityje buvo išrinkti 2010 metų geriausi Lietuvos futbolininkai ir treneriai. Geriausiu šių metų mūsų šalies futbolininku išrinktas Darvydas Šernas, o Lietuvoje prizas atiteko Dominykui Galkevičiui, geriausiu jaunuoju žaidėju paskelbtas Tadas Eliošius, o treneriu - Igoris Pankratjevas.

Toliau labai aktualus aspektas turėtų būti tiems, kas vairuoja ar bent ruošiasi įsigyti teises, nes buvo išrinktas geriausias 2010 metų automobilis Lietuvoje. Juo tapo „Alfa Romeo Giulietta“. Tikriausiai šį titulą iškovoti padėjo tai, kad šiemet ši markė švenčia savo 100 metų jubiliejų. Taip pat buvo surengtas konkursas TARPTAUTINIS AUTOMOBILIŲ RALIS „APLINK LIETUVĄ – 2010“ LIETUVOS RESPUBLIKOS PREZIDENTĖS TAUREI LAIMĖTI 2010 m. 

Šiais baltojo tigro 2010 metais buvo surengtas „Nacionalinis diktantas“, kuris padėjo išsiaiškinti raštingiausią Lietuvos ir užsienyje gyvenančių lietuvių gyventojus. Atrodo, nereikšmingi, bet gana svarbūs įvykiai Lietuvai. Taigi, pasitinkant 2011 metus taip pat tikimasi daugiau rengiamų akcijų, kurios ir toliau džiugins mūsų šalelę - Lietuvą.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!