Penktadienį Vilnius taps beveik mados meka. Dailės galerijoje (tame keistame pastate) vyks „Injekcija“, vėliau afteris ir visos kitos nesąmonės. Nepatinka man mokėti po penkiasdešimt, bet išeities nelabai yra. Jei norite pasijausti šiek tiek žvaigždėmis, eikit į Bermudus, ten „Arbata“ filmuos klipą ir, žinoma, bus koncertas.

Tuo penktadienis neužsibaigia, nes Amenų broliai švenčia gimtadienį. Neslėpsiu, mėgstu jų kuriamą ir leidžiamą muziką, bet Gravity? Ou common‘. Aš ten tampu vis retesniu svečiu. Iš klubo G tampa visišku undergroundu. Opiume tai toks muzikos kratinys: techno, hausas, detroitas. Hmm... nežinau, Opiumas tampa tikru klubu, taikosi prie masių. O visi, kurie nori prisiminti vaikystę ir baisiuosius taškymus, tai galite ir į ex mensus nueit. Muzika irgi vaikiška.

Banzai bus irgi dnb, ai bet ir gerai, bent keli panašaus tipažo vakarėliai, tik čia gros Astralas, o groja tai jis visai gerai (tiesa, senokai girdėjau). O Šiauliuose Full House. Va ten tai reikalas nusimato, toks neprastas visai. Jei Vilniuje rasiu draugų, pasirašančių vairuoti – tai būtinai ten. Nors house ir visų atmainų aš nemėgstu, bet ten yra „must to be“ vakarėlis.

Ir kaip aš galėjau pamiršti apie Loftą? Taip, madingiausia sostinės vieta. Vakarėliai ten vyksta praktiškai kasdien. O penktadienį ir vėl bus massive. Žinot, kas man Lofte nepatinka? Jis nebe toks, koks buvo prieš metus. Visiškai. Na ir kam jį taip reikėjo nupopsint, o jau vaikų kiek. Nebenoriu, nebeskanu.

O Lifte techno techno. Gerai ten visai būna ir ač, kad jų neužraukė, jų techno bus kitoks, nei Opiume. Jei eisit į abu vakarėlius, tai skirtumą tikrai pajausit. Nežinau, kas vyks Ceche, net nežinau ar jo neužraukė. Neprilipo jis man dėl kažko. Dar jaukioj ŠMC erdvėj vyks Love in slow motion. Gražūs tie renginiai būna, malonūs dūšiai.

Vos nepamiršau UD prepartis Havanoj bus, tai jei patinka visokie šokiai pokiai - užsukit. Niekada nebūnu UD preparčiuose, einu tik šeštadieniais į pagrindinį renginį. Visada būna ypatingai sunku šeštadienį atsikelti į UD, bet užtat kaip verta. Forum Palace vyks tikra šokio ir judesio šventė, o po šventės ten pat, Balso klube vyks ir afteris. Nežinau ar noriu, rimtai. Pakankamai šią vasarą su įvairiais šokėjais prisibendravau, tai jau ir nebesinori.

Bet šeštadienį trūksta pasirinkimo laisvės ir net labai. Satta, Woo, ŠMC, Havana, Opium. Šiuos taškus aplankysiu būtinai. Gal netyčia pavyks gerai užtaškyt. Gaila, bet šeštadieniai (palyginus su penktadieniais) Vilniuj būna ypatingai tušti. O jei atviriau, tai ypač laukiu kito penktadienio. Žvėryne oficialiai duris atvers dar vienas klubas ir ten bus visiškai massive vakarėlis tik be vaikų.

Esi vakarėlių liūtė ar liūtas? Neįsivaizduoji savaitgalio, praleisto namie? Nori pranešti apie savo miesto naktinį gyvenimą DELFI skaitytojams? Rašyk pilieciai@delfi.lt!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)