DELFI klausė skaitytojų, ką jie mano apie šį skandalą. Nuomonės šiuo klausimu išsiskyrė.

Vagis yra vagis. „Blogai, labai blogai, manau. Negi dar galima kitaip manyti? Visiškai tikiu, kad vagilė, o jos gailinčių nesuprantu. Juk ji seniai suaugusi ir už savo veiksmus turi atsakyti be kalbų. Gėda tik, kad tarp dainininkų vagilių gali būti. Siaubas. Lyg valgyt neturėtų už ką nusipirkti. Nors doras žmogus ir neturėdamas pavalgyti nevogtų tikrai“, - mano vienas skaitytojas.

„Jeigu yra filmuota medžiaga - kaip ji vagia - tai nebereikalingi jokie komentarai. Betgi čia Lietuva. Kaip matyti iš advokato pareiškimų, greičiausiai liks kalti patys nukentėjusieji ir policija“, - pritaria kitas.

„Ką čia ir manyti, juk jai galioja tie patys įstatymai kaip ir bet kuriam kitam piliečiui. Ir nesvarbu, ar tu pinigus iš žvaigždžių vagi, ar iš kaimyno vištą nušvilpi. Juk tai tas pats nusikaltimas, todėl ir bausme turėtų būti tokia pat. Tik, žinoma, reikia tą kaltę civilizuotai ir teisiškai įrodyti, kad nebūtų klausimų. Šiaip keista, nesitiki, kad iš bado jinai čia taip, kažkas čia kito...“, - įsitikinęs kitas diskusijos dalyvis.

Jam pritaria ir dar vienas skaitytojas: „kas per komedijos, įkalčiai yra: kameros, rasti daiktai ir pan. Tai kokių dar reikia įrodymų? Jurgelevičiūtei tik reikia žemai žemai nusilenkti prieš projekto dalyvius, pasakyti paprastą „atsiprašau“, galbūt pasakyti, jog pati nesupranta, kas su ja atsitiko, grąžinti viską tiems, iš ko paėmė ir bandyti toliau gyventi...(nors man būtų labai labai sunku!)“

„Nesuvokiama. Iš savo kolektyvo vogė. Bet ir tvarka ten, juk turėjo suteikt po užrakinamą spintelę, juk nesies daug kosmetikos, kt. drabužių. Jei organizuoja renginį, turi pasirūpinti iki galo, manau. Maža kas ten gali užeiti, o ją aš mažai žinojau, bet savo vedybomis nustebino, ten, matyt, buvo dideli pinigai, o dabar turbūt ją reketuoja, kad grąžintų. Banditas yra banditas“, - mano dar vienas skaitytojas.

Tarp diskutuojančiųjų buvo ir tokių, kurie teisino I.Jurgelevičiūtę.

Visi padarome klaidų. „Na ir kas čia tokio? Apsivogė tai apsivogė, gal tikrai turi kokią priklausomybę, nors ir turi pakankamai lėšų, noriu ką nors pasisavinti, kai niekas nemato, gauna adrenalino. Manau, kad po šio skandalo ji taip nebesielgs.... Nors šiaip... Dalyviai taip pat ne draugai ir ne bičiuliai jai, nes galėjo ir uždarame rate išsiaiškinti. Nereikėjo jau taip visko paviešinti. Sutinku su Irma, visi žmonės daro klaidų... Ir ji pati žmogus, o ne Dievas, taigi jai ir reikia atleisti kaip ir visiems kitiems!“

„Smulki vagystė ir viskas, juokas ima nuo prognozių - 6 metai kalėjimo. Gaus lygtinai arba visų atsiprašys ir jie atsiims kaltinimus. Tuo ir baigsis. Kam ją į visas laidas kaišioti. Iškrito ir reikėjo tyliai tai ir palikti. Neturi ko rodyt tikriausiai. Niekas nežino, kada pats gali atsidurti tokioje vietoje, ar dėl ligos, ar dėl to kad kažkas privertė. Gyvenimas nenuspėjamas“, - įsitikinęs skaitytojas.

„Ar reikėjo I.Jurgelevičiūtę išvesti iš vykstančio renginio? Ar ji ką nors susprogdino ar nužudė? Ar negalėjo pasibaigus transliacijai pareigūnai viską išsiaiškinti? Kvailiai buvo tie vadinami „žvaigždės“, tokie jie ir liks. Aš geriau įsijungiu RTR Rosija, arba pirmadieniais - „Amerikos talentus“, tas skudurynas man nesuprantamas, kaip ir Smorigino išvados apie Lietuvą ir lietuvius“, - piktinasi kitas skaitytojas.

Šis įvykis - nebloga reklama. „Aš manau, kad jei šis įvykis kieno nors reitingus ir pagerins, tai visų pirma pačios Irmos, ir gal tų laidų, kuriose ji dalyvaus, pasakodama kas atsitiko. Juk ja dabar kvies į TV laidas (pvz., mačiau reklamuoja LNK laidą su ja), turbūt bus interviu ir foto žurnaluose ir t.t., žodžiu, dėmesys garantuotas. O iš laidos „Šok su manimi“ ji juk iškrito, joje nebedalyvaus, todėl šios laidos reitingams šis įvykis, manau, neturės jokios įtakos. Tik man gaila nukentėjusiųjų, vakar per laidą buvo sukurta tokia atmosfera, jog jie turbūt pasijautė kalti, kad juos apvogė, kad paraše pareiškimus, žodžiu, absurdas ir tiek. Kaip ir pavadinti įtarimus vagyste viešųjų ryšių akcija...“

„Apsivogė ir ką, vis tiek išteisins, tik reklama nebloga, o kaip neišteisinti, juk po tokiais „sparnais“ sėdi. Bus kaip visada, kaltos aplinkybės, o mes, paprasti žmonės, turėsim apie ką kalbėti, galvom linksėsim ir kalbėsim „višta pavogė žmogelis - nuteisė, o čia mat ką ir išteisino“. Tokie jau pas mus dalykėliai darosi Lietuvoje, kas valdžioje, to ir tvarkai“, - įsitikinęs skaitytojas.

Šis įvykis - nieko naujo. O štai dar vienas skaitytojas mano, kad šis įvykis - visai ne skandalas. „Anoks čia skandalas. Lietuvoje tai normalu - tokios jau tos mūsų „žvaigždės“. Tik nuodėmės jų gal kiek skiriasi - vienos pasileidusios, kitos intrigantės, trečios kvailos per visą pilvą, ketvirtos keikiasi, penktos... Lietuvos norma“, - įsitikinęs jis.

Dėkojame DELFI skaitytojams už nuomones!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją