Man patinka žiūrėti „Šok su manimi“ dėl ŠJJ (Šapro, Juročkos, Jurkutės) trio daromo šou. Tai yra sprogstamasis užtaisas. LNK „Kviečiu šokti“ Vyteniui Pauliukaičiui, Rolandui Vilkončiui ir Valinskams toli iki ŠJJ trio. Tačiau šis tekstas ne tik apie ŠJJ.

Žiūrėjau „Šok su manimi“ praėjusį šeštadienį ir tikriausiai jau numanote, apie ką kalbėsiu toliau. Apie Irmą, t.y. Irmą – „auksinę rankelę“. Bet leiskite pradėti savo komentarą apie šią laidą nuo kito epizodo.

Iš tiesų įdomus dalykai praėjusį šeštadienį prasidėjo nuo to momento, kai iš Šapro išgirdęs, kad nėra pats reikšmingiausias „Šok su manimi“ projekte, Juročka (Jurijus Smoriginas) tiesioginio eterio metu paliko salę ir daugiau tą vakarą TV ekrane nebepasirodė. Jau nuo to momento daugiau nei įprastai susidomėjau šokių projektu ir ėmiau ieškoti tokio J. Smorigino taktinio ėjimo paaiškinimo: projekto organizatoriai iš anksto suplanavo šį viražą, siekdami sukurti intrigą, Juročka eilinį kartą nusprendė pritraukti į save daugiau dėmesio, galbūt taip jis nori pasididinti gaunamą atlygį už komisijos pirmininko vaidmenį, gal Juročka tiesiog pajautė pralaimintis Šaprui, kurį vienintelį laiko lygiaverčiu varžovu kovoje už „kiečiausio šoumeno“ įvaizdį...

Tuomet sekė antras netikėtumas – kuomet žvaigždėms reikėjo laikyti „Šok su manimi“ organizatorių sugalvotą „egzaminą“, vietoje I. Jurgelevičiūtės (Lavinskienės) pasirodė jos šokių partneris, profesionalus šokėjas, Tomas Slausgalvis. Kas čia per nesąmonė? Kodėl Aistis Mickevičius turėjo žemintis pats, o vietoje I. Jurgelevičiūtės televizoriuje staiposi T. Slausgalvis? Kur dingo tas Smoriginas? Visa šeštadienio „Šok su manimi“ transliacija pradėjo panašėti į kažkokį absurdo teatrą. Kilo dar daugiau klausimų, bet baigėsi vynas ir miegas mane nugalėjo.

Tik sekmadienį paaiškėjo, kad visa Lietuva gyvena kažkokiame keistame realybės šou. DELFI perskaičiau informaciją, kad nesibaigus TV3 „Šok su manimi“ transliacijai, Irmą sulaikė policijos pareigūnai. Dar mažiau įtikėtina buvo naujiena, kad Irma yra kaltinama „Šok su manimi“ projekto dalyvių, išskyrus komisarą Matonį, apvaginėjimu. Kas galėtų tuo patikėti? Manau, kad sekmadienį tuo rimtai tikėjo tik nedaugelis Lietuvos gyventojų. Labai jau tai priminė „Šok su manimi“ projekto organizatorių sumanytą viešųjų ryšių akciją, siekiant prie projekto dar labiau prikaustyti TV publikos dėmesį.

Tačiau pirmadienį didžioji dalis Lietuvos ėmė įtikėti, kad šeštadienio vakaro įvykiai ir sekmadienį paskelbta informacija, susijusi su I. Jurgelevičiūte, nėra kažkieno lakios fantazijos arba marketinginis produktas. Tapo aišku, kad „The Show Will Go On“ (liet. šou tęsis) visomis prasmėmis ir visais rakursais. Nekantriai laukiu ateinančio šeštadienio, kaip visą Irmos – „auksinės rankelės“ istoriją pakomentuos ŠJJ. Beje, įdomu, kiek žiūrovų kitą šeštadienį žiūrės LNK „Kviečiu šokti“?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!