Kaip rašoma šiame darbo skelbime „konsumacija“ - tai bendravimas, pasikalbėjimas, kompanijos palaikymas. Pabrėžiama, kad šiame darbe nereikės teikti jokių intymių paslaugų ir darbas yra „privatus“.

Siūlomam darbui keliami reikalavimai yra šie: mergina arba moteris „turi būti išvaizdi“, jos „vidus turi būti žavus“, ji turi būti komunikabili, sąžininga, mokėti nors anglų kalbą ir jai turi būti nemažiau 20 - ies ir ne daugiau 45 - erių metų (nors skelbime vėliau ši amžiaus riba pakeičiama į 40 metų).

Skelbime rašoma, kad yra „daromi darbo dokumentai, panelės įforminamos dirbti legaliai“, tačiau žemiau skelbime skaitome: „Gerbiamos panelės! Būkite atsargios su tais klubais, kur reikalauja pasirašyti kontraktą, nes visi tokie klubai dirba nelegaliai ir užsiiminėja prostitucija. Italijoje jokie kontraktai ir sutartys neegzistuoja(!)“. Taip pat skelbimo autoriai pabrėžia, kad „Italijoje panelių niekas nepardavinėja“.

Panelės ir moterys, norinčios dalyvauti atrankoje, turėtų nusiųsti savo nuotraukas elektroniniu paštu, tačiau gyvenimo aprašymo siųsti nereiki - rašoma skelbime.

Nurodomas ir atlyginimas: nuo 6 tūkst. iki 10 tūkst. per mėnesį. Pinigai išmokami kiekvieną rytą po darbo.

„CV Online“ svetainės, kurioje skaitytojas rado šį skelbimą, marketingo vadovė Rita Karavaitienė DELFI sakė, kad tokie skelbimai yra nepriimtini ir pastebėti yra pašalinami.

„Šis konkretus skelbimas į mūsų tinklalapį buvo įkeltas per kitą tinklalapį - „Alio reklama“. Į tą tinklalapį žmonės skelbimus įdeda patys, todėl ir pasitaiko tokių skelbimų. Aišku, „Alio reklama“ skelbimus tikrina ir žiūri, kad jie nebūtų neetiški arba jose nebūtų daug klaidų, tačiau būna, kad darbuotojai to padaryti nespėja, o į mūsų tinklalapį šie skelbimai patenka automatiškai. Atkreipėme „Alio reklamos“ dėmesį į šį skelbimą ir paprašėme, kad žmonių įkeliamus skelbimus prižiūrėtų kruopščiau“, - sakė R. Karavaitienė.

Dėkojame DELFI skaitytojui už informaciją ir nuotraukas!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją