„Dabar žmonės vietoje vieno talonėlio ir vieno įsėdimo į autobusą miestą pasiekia dviem autobusais. Taigi, ši situacija priverčia žmones mokėti dvigubai daugiau nei mokėjo prieš tai. Tie autobusai, kuriais dabar galime pasiekti miestą važiuoja gana retai. Aišku, valdžiai tai naudinga, nes keleiviai dabar moka du kartus daugiau, bet ką daryti žmonėms, kurie dirba Vilniuje ir kiekvieną dieną turi važinėti pirmyn ir atgal? Šio maršruto autobusai buvo nuolat perpildyti, vadinasi, tikrai nevažinėjo veltui. Nesuprantu, kodėl panaikino šį maršrutą?“, - klausia skaitytoja.

Kaip DELFI teigė SĮ „Susisiekimo paslaugos“ Viešojo transporto departamento Eksploatacijos ir tyrimų skyriaus vadovė Modesta Gusarovienė, 4A maršrutas buvo apjungtas su kitu maršrutu. Taip atsitiko dėl susiklosčiusios ekonominės situacijos.

„Buvo apjungti 4A ir 67 maršrutai. Liko pastarasis: „Kalno g. - Parko g. - Mickūnai“, kai kuriais reisais pratęsiant jį iki Mickūnų. Kadangi Mickūnai yra jau už Vilniaus miesto ribų - Vilniaus rajonas, mes suteikiame galimybę Mickūnų gyventojams atvažiuoti iki Naujosios Vilnios, kur jau kursuoja kitų maršrutų autobusai, važiuojantys į miesto centrą ir kitus rajonus“, - paaiškino M. Gusarovienė.

Dėkojame DELFI skaitytojai už informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)