Kaip DELFI pasakojo Julijos ir Romano vestuvių fotografai Augustinas ir Mantas, moterį vestuvininkai pastebėjo nuplaukusią jau gana toli nuo kranto. „Išplaukėme su jaunaisiais paplaukioti į Kauno marias. Po keliolikos minučių plaukimo už borto pasigirdo baisūs keiksmai, tolumoje pasirodė juodas taškelis. Kaip vėliau paaiškėjo - tai plūduriuojanti moteris su rūbais ir rankinuku rankoje, pasiryžusi perplaukti Kauno marias“, - pasakojo Augustinas.

Moteris teigė sprunkanti nuo krante likusių dviejų vyrų, kurie neva nori ją išprievartauti. „Neatrodė, kad moteris suvokia, ką daro, taip pat nebuvo panašu, jog ji sugebėtų perplaukti marias. Nors jachtoje plaukiančių jaunųjų ji buvo raginama lipti ant denio, ji kategoriškai atsisakė tai padaryti ir toliau plūdo juos necenzūriniais žodžiais. Be to, sakė nusiskandinsianti, jeigu kelsime bangas“, - įspūdžiais dalinosi Augustinas.

Po kurį laiką trukusių bergždžių pastangų įkalbėti moterį lipti į jachtą, kapitonas paskambino policijai, nupasakojo situaciją. „Maždaug po 10 minučių pasigirdo policijos automobilio sirena. Netrukus pasirodė ir motorinė valtis, kuria atplaukė apsauga. Pradžioje jie bandė susitarti su moterimi gražiai, tačiau ji atsisakė pagalbos, tada jie paklausė, ar ji gražiuoju lips į valtį, ar reikės jėga įsitempti. Dar po kelių minučių moteris leidosi ištraukiama iš vandens ir ją išgabeno iš įvykio vietos“, - istorijos pabaigą papasakojo Mantas.

Kauno apskrities policijos atstovas spaudai Jonas Stonys DELFI tvirtino, kad į įvykio vietą buvo iškviesta policija ir ugniagesiai gelbėtojai, pastarieji moterį ištraukė iš vandens. Nustatyta, kad ji yra kaunietė. Po incidento moteris atiduota psichikos sveikatos specialistams.

Moters gelbėjimo operacija užfiksuota fotografų Augustino Balaišio ir Manto Zinkevičiaus nuotraukų galerijoje.

Dėkojame DELFI skaitytojams už informaciją!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją