Iš tikrųjų pataikyta kaip pirštu į akį – juk visokie „Playboy“ žurnalai, „Intymios paslaptys“ ir visi gyvenimo būdo žurnalai – kitaip tariant, šlamštas - yra skirti homoseksualams! Gėjai bei lesbietės tik ir laukia pasirodant naujausio žurnalo „Žmonės“, kur galės paskaityti, kaip su savo išrinktuoju susituokė Svetlana Griaznova.

Juk seksualinės mažumos kaip tik ta kategorija, kurioms labiausiai rūpi vestuvės, Ramūno Rudoko ir jo dabartinės sugyventinės ramybė Pylimėliuose. Aišku, lesbietės, o ką jau kalbėti apie gėjus, tiesiog mirte miršta pamatyti Eglę Liesienę, „seksualiai“ pasikėlusią palaidinę ir rodančią kokia ji yra besilaukianti...

Jei tai ne privačios/ intymios erdvės perkėlimas į viešumą, tai leiskit paklausti, kas tai yra??? Aišku, kažin, ar galiu reikšti priekaištus savo paminėtiems žmonėms, jie tik atsitiktinai šiam rašiniui parinkti žurnalo „herojai“. Gal jie mano, kad savo apatinius į viešumą gali nešti ne tik heteroseksualai, bet ir mažiau Lietuvoje paplitusių seksualinės orientacijos žmonės.

Bet štai kitas pavyzdys – akiplėšiškos veidmainystės. Kai praėjusią vasarą buvo rengiami piketai dėl Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamos viešosios informacijos įstatymo, Seimo narė Dalia Teišerskytė per Lietuvos radiją rėžė kalbą, kad homoseksualai viešina savo „lovos reikalus“, o minėtas įstatymas kaip tik uždraus tokius iškrypimus.

D. Teišerskytė mano, kad nepilnamečiams apie lovos reikalus išgirsti pavojinga, bet jiems būtina žinoti, kad gerb. Seimo narės vyras buvo neištikimas jai. Tikrai geležinė logika – nei pridėsi, nei atimsi!

Juk pasakoti, kad jos šeimos valdomoje firmoje dirbo moteris, kuri p. Teišerskytei norėjo įgelti, dėl to ir bandė suvilioti jos Anatolijų – visai ne asmeninių gyvenimo detalių viešinimas... ir kad Anatolijus jai nebepadaro vakarienės, nes jaučiasi vienišas... Ir kad praėjusiais metais vyras jai per deimantines vestuves padovanojo perlų vėrinį, todėl tokią šeimą išardyti sunku... Atleiskite, toliau nebeperpasakosiu p. Teišerskytės „pasipasakojimų“, nes skaitant darosi koktu.

Žinot, kas vienija mano paminėtus žmonės? Jie myli priešingą lytį, nėra „ištvirkėliai“ homoseksualai, bet savo antklodę viešumoje kedena kaip tik įmanydami. Ar pažįstat nors vieną tokį homoseksualą Lietuvoje?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!