Ypač noriu padėkoti už romantinės dramos „Prezidento duktė“ (Samantos tėvas yra JAV prezidentas. Mergina tikisi būdama už tūkstančio kilometrų nuo namų išvengti visuomenės dėmesio. Ją saugo slaptasis agentas – studentas Džeimsas.) transliaciją.

Šis filmas, arba, kaip taikliai pastebima anotacijoje – romantinė drama – nepaliko manęs ir mano šeimos abejingų. Ypač pakerėjo Samantos personažas. Aktorės vaidyba buvo tiesiog pribloškiama, tad natūralu, jog kilo noras išsiaiškinti, koks yra jos vardas ir pavardė.

Aš buvau tikras, kad tai Drew Barrymore, o mano žmona Vilma sakė atvirkščiai – kad tai Kate Holmes. Mūsų ginčas būtų nepasibaigęs jei ne Jūs, televizija TV3. Mat mes be galo nudžiugome patyrę, kad romantinė drama „Prezidento duktė“ rodoma ir kitą dieną – šeštadienį. Ir – neįtikėtina – lygiai tą pačią valandą kaip ir penktadienį!!!

Mes pasižiūrėjome filmą dar kartą ir ginčą išsprendėme taikiai. Beje, mano žmona Vilma buvo teisi – JAV prezidento dukrą Samantą iš tiesų vaidina Kate Holmes, o ne kažkokia ten Drew Barrymore.

Naudodamasis proga norėčiau pasmalsauti, kada bus kartojama serialo „Moterys meluoja geriau 2“ finalinė serija, nes jos siužeto vingrybės pranoko mano, mano šeimos ir mano šį serialą stebinčių draugų lūkesčius.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!