Jei nebūtų taip graudu, būtų tikrai linksma. Tokio cirko seniai vietiniame turgaus aikštės dydžio plote nebuvo nuo gėdingo Aivaro pasirodymo „Eurovizijoje“ iki Egidijaus Dragūno benefiso su šampano buteliu Verslovui per galvą.

Tikrai nuoširdžiai užjaučiu Stanislovą Stavickį-Stano, kurio turėjusios būti slaptos vestuvės pačiame sostinės centre esančioje bažnyčioje virto, kaip „Dviračio šou“ sakė, labiausiai tradicinėmis, su kraujais ir nagų laužymu.

Ir graudžiausia yra ne tai, kad visa Lietuva šiuo metu gyvena dviejų blondinių gyvenimą. Graudžiausia tai, kad mes ėmėme tuo gyventi kartu. Nes tos dvi protingos blondinės (kurios niekad net neįtarė tokios esančios) padarė reitingus dviems purviniausiai konkuruojančioms televizijoms. TV3 gina Zvonkę (pasitelkdamos sienlaikraštį L.T., kurio vardo laidą veda Natalija), LNK – Mią (kuri veda dar labiau abejotinos prasmės „Trečias nereikalingas“).

Klausimas paprastas: kokio sąmoningumo lygio reikia būti tautai, kad tokios najienos kelias dienas iš eilės taptų skaitomiausiomis? Kokio žemo lygio žiniasklaidos pakanka mūsų giminėms (juk visi mes čia tokie), kad pamirštume nepriteklių ir nusišypsotume badaudami prie sultinio su kibinu?

Tad nepatingėkime ir atsistoję padovanokime kelis bisus šios savaitės herojėms. Jei ne jūs, mielosios, Kauno zoologijos sode ir toliau mažėtų triušių populiacija, jei ne jūs, mes ir toliau kariautume keliuose, jei ne jūs, mes ir toliau liūdėtume dėl to, kad nėra ko rinkti į Seimą. O dėl jūsų visa tai tapo nesvarbu. Tegu kraujas liejasi laisvai!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją