Taigi mano viena draugė neseniai grįžo iš Londono, kur stažavosi, tik nepagalvokite ko nors blogo. Norėdama pasilinksminti, ji su bendraminčiais apsilankė viename Londono gėjų klube.

Ji visada juokauja esanti tikrų tikriausia "gėjė", nes jai kažkodėl patinka vyrai. Bet į gėjų klubus ji su draugais vaikščiojanti, nes ten esą labai "faina", labai geros diskotekos, visi džiaugiasi, linksminasi ir niekas nesikabinėja.

Žodžiu, vyrukai klasiški, labai gražiai apsirengę, jokio pavojaus nėra. Deja, ir jokių vilčių.

Tačiau kalba eis ne apie vyrus, tiksliau apie vyrus, bet ne tikrus, nors jie buvo tikrų tikriausi. Et, susipainiojau, geriau viską papasakosiu iš pradžių.

Žodžiu, mūsų tėvynainiai Londono gėjams netyčia ar tyčia parodė lietuvišką pinigą - dešimties litų banknotą, kur pavaizduoti lakūnai Darius ir Girėnas.

Londono gėjai buvo sužavėti. Jie krykštavo, kad tai vienintelis kada nors jų matytas pinigas, kuriame gražiai susiglaudę puikuojasi du vyriškiai. Ir dar ne bet kokie, o uniformuoti.

Tai jiems irgi labai patiko. Tas 10 litų banknotas ėjo iš rankų į rankas ir buvo tuoj pat nupirktas už dešimt svarų sterlingų. Tada visi lietuvaičiai pradėjo ieškoti savo dešimties litų banknotų. Rado nedaug. Bet visus surastuosius lietuvaičiai pelningai pardavė.

Žinoma, įkaušę begėdžiai pradėjo skiesti, kad mūsų lakūnai taip pat buvę netradicinės lytinės pakraipos, tad gavo dar daugiau ir dar pelningesnių užsakymų.

Kitą savaitę, anot draugės pasakojimo, lietuvaičių grupelė atsinešė daugiau banknotų ir susikrovė tikrai nemenką kapitalą. O lietuviškus litus įsigiję gėjai didžiavosi, kad pagaliau jie turi savo pinigus.

Žodžiu, mielosios, taupykime 10 litų banknotus ir šturmuokime gėjų barus, kol to banknoto neišėmė iš apyvartos.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!