Vedėjai

Visų pirma į akis labiausiai krenta gerb. vedėjai ir jų genialieji sąmojai. Nežinau, gal garso operatoriai ar renginio režisieriai į vedėjų ausyse kužda kažką panašaus į "na dar truputėlį pamalk ..., na dar trupučiuką", bet to pasekmė yra tiesiog neįsivaizduojamai lėkšti dialogai.

Prisimenant 2006 m. atranką į „Euroviziją“, kurioje viena iš vedėjų buvo Jurga Šeduikytė, tokių kvailysčių nebuvo (gal kas įsivaizduoja kodėl?). Grįžtant prie praėjusios laidos - pateikiu porą citatų:

Pastebėjimas

Gal garso operatoriai ar renginio režisieriai į vedėjų ausyse kužda kažką panašaus į "na dar truputėlį pamalk ..., na dar trupučiuką"

"Pastebėjau, kad krūptelėjai, kai pasakiau, kad žvaigždės krenta iš dangaus" (pasakyta vienam atlikėjui, sėdinčiam šalia vedėjos) - pasakykit jūs man, ką sveiko proto žmogus galėtų atsakyti į tokią frazę? "Taip, bijau meteoritų", o gal "taip, mane kartais kankina konvulsijos" ?

Pastebėjimas

Ne ką prasteni dialogai vyksta su salėje esančiais vaikais. Atleiskite už įžūlumą, bet ar išvis tai kam nors įdomu, išskyrus pakalbintojo (-osios) klasiokus?