Tačiau likusi nulūžusio pieninio dantuko dalis nurudavo, atrodė negražiai, visgi – priekinis dantis. Nuvykome pas stomatologę. Visos mūsų šeimos dantis gydanti stomatologė patikrinusi dukros burnytę, patarė taip nepalikti ir nelaukti, kol šio negražaus dantuko lūžena iškris. Pasak stomatologės, gendančio dantuko šaknys gali pažeisti naujai dygstantį nuolatinį dantuką, todėl šis išdygs jau sugedęs.

Savo pasakojimus apie medikus ir padėkas jiems siųskite adresu pilieciai@delfi.lt. Laimėkite fantastišką poilsį ENERGETIKE!

Ji išrašė siuntimą į Vilniaus Žalgirio odontologijos kliniką – pasitarti su specialistais. Ten buvome nukreipti pas garbaus amžius profesorę. Ši, apžiūrėjusi dukros burnytę ir matydama kitus taisytus dantukus, atsisuko ir klausia: „Kas jūsų dukrai dantis taiso?“

Nežinojome, ką ir manyti. O profesorė ir sako: „Perduokite mano padėką savo gydytojai–stomatologei“. Nustebome. Profesorė paaiškino, kad dantukai, nežiūrint, kad jie laikini – pieniniai, sutvarkyti profesionaliai ir taisyklingai. Buvome nudžiuginti tokios žinios. Vadinasi, mūsų šeimos dantis tvarko tikra savo darbo profesionalė.

Parnešėme profesorės padėką Širvintų poliklinikoje dirbančiai savo gydytojai–stomatologei Genovaitei Bagdonienei. Ši tik nusišypsojo ir pasitikslinusi profesorės pavardę, pasakė, kad ši – buvusi jos mokytoja, dar studijuojant stomatologiją.

Tai bent sutapimas! Garbaus amžiaus vis dar dirbanti profesorė įvertino savo mokinės, irgi jau bene paskutinius metus iki pensijos dirbančios gydytojos darbą. Ir tas įvertinimas – aukščiausiu balu! Kaip džiugu, kad yra tokių profesionalų. Ir kaip ačiū jiems, kad mus gydo. Ačiū dar kartą gydytojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)