Savo pasakojimus apie medikus ir padėkas jiems siųskite adresu pilieciai@delfi.lt. Laimėkite fantastišką poilsį ENERGETIKE!

Pagal siuntimą iš šeimos gydytojo lankiausi Kauno miesto klinikoje, pas gydytoją Dianą Šimonienę. Į vizitą atvykau trimis valandomis per anksti – taip lėmė autobuso grafikas. Patogiai įsitaisiau ir laukiau. Mūsų susitikimas buvo pirmas. Prieš mane į kabinetą buvo pakviesti gal šeši ar septyni pacientai. Atkreipiau dėmesį, kad visi jie išėjo iš kabineto su šypsena veide, atsipalaidavę. Pagalvojau, čia tai bent, pasveiko.

Atėjo ir mano eilė. Ir, kaip tyčia, paspringo kompiuteris. Teko palaukti. Manęs atsiprašė už nepatogumus. Gydytoja Diana Šimonienė su slaugytoja Egidija kompiuteryje išnarpliojo mano ligoniukės istoriją, paklausė manęs, kaip dabar jaučiuosi. Papasakojau. Kalbėjomės ilgai. Nusivedė apžiūrėti echoskopu.

Tada viską pasakojo labai nuosekliai. Papasakojo, kad skydliaukė yra uždegiminiam procese, labai daug mazgelių, didelių mazgų ir suaugusių, ir kad būtų gerai atlikti ir kitus tyrimus, bet dabar pasitikrinsime kraujo rodiklius ir vėliau abi nuspręsim, ką daryti. Supratau, kad mano ligoniukė išdidėjusi, matyt, iš pykčio, ir kad skriaudžia kaimyną, kuris jai trukdo didėti ir man sukelia nepatogumų. Po labai malonaus ir ramaus bendravimo atsisveikinom ir liko laukti atsakymų.

Gavau žinutę, kad turiu atvykti. Prie kabineto su manim laukė kelios moterys, kurios vertino savo gydytojus. Viena iš jų, tokio amžiaus kaip aš, sako: „Aš tai pas Šimonienę, žinai, aš jai vardą daviau – Angelas sargas.“

Žinojau, kad tyrimų rodiklis nėra geras palyginus su ankstesniais metais. Labai nepastovus, kintantis, o šių metų – ir išskirtinis. Gydytoja nuramino, susitarėm, ką turime toliau daryti.

Mintimis padėkojau tai moteriškei už vardą „Angelas sargas“. Atsisveikindama ir sakau: „Ačiu Tau, gydytoja, kad esi labai nuoširdi, sava. Ačiū Tau, nes esi mano kūno ligoniukės Angelas sargas.“

Nuoširdziai ir pagarbiai – Gena Subačienė iš Rumšiškių, Kaišiadorių r. sav.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją