Nuvykau į savo rajono polikliniką ir ten man daktaras pasakė: „Nedramatizuokite, būna daug blogiau. Visi sportininkai mėgsta skųstis, todėl ir nelabai reaguoju į tuos jų susirgimus.“

Šie žodžiai mane stipriai nuvylė, pasijutau, jog tikrai nežinau, kur kreiptis. Man išrašė vaistų nuo skausmo ir palinkėjo sveikti, net nežinodamas mano problemos. Supratusi, jog tikrai reikia imtis priemonių, nuvažiavau pas kitą daktarą. Tai buvo krepšinio rinktinės gydytojas ir puikiai suprato savo sritį!

Tik atėjusi į kabinetą jis teigė, kad toks šlubavimas yra blogas ženklas ir padarius tyrimus paaiškėjo, jog abu mano kelių meniskai yra plyšę, taip pat kremzlės yra susidėvėjusios ir daktaras pasakė, jog keliai atrodo kaip 60-ties metų moters.

Buvo šokas girdėti tokias žinias, nes supratau, kad be operacijos aš kentėsiu stiprius skausmus dar ilgai. Dabar taip ir yra. Operacijos nesidarau, nes bijau rizikos, tačiau išvada tokia, jog be šio nuostabaus daktaro aš nebūčiau supratus, kas man yra.

Ačiū Jam, kad atvėrė man akis ir padėjo kovoti su šia problema. Skausmas beliko, tačiau svarbiausia, jog žinau, kaip išvengti blogesnių pasekmių. Ačiū Jam ir džiaugiuosi, kad yra tokių atsidavusių ir malonių daktarų!

Savo pasakojimus apie medikus ir padėkas jiems siųskite adresu pilieciai@delfi.lt. Laimėkite fantastišką poilsį ENERGETIKE!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją