Laikraščio duomenimis, antikristu gali tapti Britanijos sosto įpėdinis princas Charlesas ir jo sūnus Williamas, JAV milijardierius Billas Gatesas, popmuziko atlikėjas Michaelas Jacksonas ir žinomas reperis 50 Cent.

Neretai minimas ir Pietų Afrikos Respublikos charizmatinis kovos už juodaodžių teises lyderis Nelsonas Mandela, o kai kurie įsitikinę, kad Antikristas pasirodys iš Europos Sąjungos, todėl įtarimų sukėlė bloko užsienio politikos koordinatorius Javieras Solana.

Laikraštis pažymi, kad anksčiau šis vaidmuo buvo priskiriamas nacių diktatoriui Adolfui Hitleriui ir net JAV prezidentui respublikonui Ronaldui Reaganui.

Pastarojo visas vardas Ronaldas Wilsonas Reaganas. Anglų kalba kiekviena jo dalis susideda iš šešių raidžių, ir tai sukėlė asociacijų su skaičiumi 666.

Kiti teigia, kad antikristas - tai dabartinis Baltųjų rūmų šeimininkas Georgeas W.Bushas, nes jo viso vardo dalys irgi turį po šešias raides: George (šešios raidės) Walker (šešios raidės) ir Bush Jr (šešios raidės).

"Lemtinga data" ėmė kelti baimę ir nuogąstavimus įvairiuose šalyse: kai kurios moterys atsisako šią dieną gimdyti vaikus, internete skelbiamos lažybos, ar įvyks birželio 6 dieną pasaulio pabaiga, o mokslininkai ir dvasininkai ragina visus nusiraminti ir nepasiduoti prietarams. Taip pat šią dieną pasaulio ekranuose bus rodomi filmo, pasakojančio apie Antikristo gimimą, perdirbiniai.

Skaičius 666 imta sieti su Šėtonu dėl paslaptingosios Naujojo Testamento Apreiškimo Jonui knygos, kurioje kalbama apie pasaulio galą. 13-ajame šios apokaliptinės knygos skyrelyje sakoma: "Kas sugeba, teapskaičiuoja žvėries skaičių, nes tai žmogaus skaičius, ir jis yra šeši šimtai šešiasdešimt šeši".

Antikristo vaidmenį gali atlikti ir mažiau žinomi mūsų planetos gyventojai.

Pavyzdžiui, Braitone gyvenančiai pensininkei June Dumas birželio 6 dieną sukanka 66 metai. Negana to, ji, gimusi 1940 metų birželio 6 dieną, svėrė 6 svarus ir 6 uncijas.

Britė nuogąstauja, kad šią dieną ją gali ištikti nelaimė. Todėl ji nusprendė gimimo dieną dėl visa ko nesėsti prie vairo. Kad atsikratytų negerų minčių, ji ketina nueiti į lošimo namus.

"The Independent" primena, kad tyrėjai neseniai surado seniausio šiuo metu Naujojo Testamento egzemplioriaus, kuriame minimas Antikristas, skiautes. Jame vietoje skaičiaus 666 minimas skaičius 616.