Laukdamas privataus lėktuvo Ankoridžo tarptautiniame oro uoste, namo iš kelionės po Aziją grįžtantis B. Obama negalėjo nepastebėti 6 mėnesių Giselle ir jos motinos Jolene Jackinsky.

Kaip J. Jackinsky pasakojo CNN žurnalistui, B. Obama priėjo ir paklausė: „Kas gi ši gražioji mergaitė?“ Tada jis paėmė žavingą kūdikį ant rankų. Ant mergaitės galvos buvo užmaukšlintą kaspinu perrišta skrybėlė nuo saulės. Mažylės motina, žinoma, nepraleido progos spragtelėti fotoaparato mygtuko ir įamžinti neįtikėtiną akimirką.

Pasak J. Jackinsky, netrukus priėjusiam Giselle tėvui B. Obama juokais tarstelėjo: „Ei! Pasiimu tavo kūdikį.“

„Viskas atrodė taip nerealu – tiesiog jaudinančios akimirkos. Negaliu patikėti, kad iš tiesų kalbėjomės, kad jis laikė ant rankų mano kūdikį“, – džiūgavo motina.

Dar būdamas JAV prezidentu B. Obama pagarsėjo kaip ypač mylintis vaikus. Pavyzdžiui, 2011 metais it virusas išplito vaizdo įrašas, kuriame tuometinis prezidentas ramina suirzusį kūdikį. Ne vieną ankstesnio JAV lyderio susitikimą su mažaisiais šalies piliečiais yra užfiksavęs ir vadovaujant B. Obamai Baltuosiuose rūmuose dirbęs fotografas Pete‘as Souza.

Vis dėlto socialinių tinklų auditoriją šįkart sužavėjo ne tiek faktas, kad mažylė sulaukė žymaus žmogaus dėmesio, kiek nuostabi Giselle išraiška plačiai atmerktomis akimis.